Переваги платформи MUL-T-LOCK® МТ5+ для побудови системи Майстер-ключ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Переваги платформи MUL-T-LOCK® МТ5+ для побудови системи Майстер-ключ

  • 13.01.2016

    Переваги платформи MUL-T-LOCK® МТ5+ для побудови системи Майстер-ключ

    Переваги платформи MUL-T-LOCK® МТ5+ для побудови системи Майстер-ключ
    В попередніх релізах ми розглядали переваги побудови Майстер-систем на платформах MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив плюс) та ABLOY® Protec2 (Аблой Протек 2). Сьогодні до Вашої уваги інформація про особливості побудови Майстер-систем на платформі MUL-T-LOCK® МТ5®+ (Мультилок Ем Ті 5+).

    MUL-T-LOCK® МТ5®+ - новітня технологія на основі найсучасніших інноваційних рішень, що захищена патентом до 2025 року. Платформа MT5®+ належить до 5-го покоління високої безпеки класу Extra Security. Особливість технології полягає в поєднанні трьох унікальних незалежних рішеннях блокування циліндру:
    1. Нова конфігурація подвійних телескопічних пінів «Double pin».
    2. Механізм запірної верхньої планки «finger»-пінів.
    3. Альфа-пружина (Alpha Spring) – унікальний патентований інтерактивний елемент ключа.
    Майстер-система на платформі MUL-T-LOCK® МТ5®+ (Мультилок Ем Ті 5+)
     
    Існує як мінімум три причини, чому для побудови системи Майстер-ключ слід обрати профіль MUL-T-LOCK® MT5®+:
    По-перше, ключ MUL-T-LOCK® MT5®+ патентований і захищений від несанкціонованого дублювання . Системи Майстер-ключ виготовляються в спеціальному профілі ключа, який не використовується для вільного продажу в роздрібних Локсмайстер центрах. Копію ключа за необхідністю можна виготовити лише за наявності паспорта Майстер-системи в Авторизованих центрах з виготовлення ключів MUL-T-LOCK® (Мультилок).
    По-друге, циліндр MUL-T-LOCK® MT5®+ має потужний механізм блокування бічної панелі, який взаємодіє з горизонтальними пальчиковими запірними пінами («finger»-пінами) для додаткового захисту від маніпулювання, а головне – суттєво збільшує кількість комбінацій ключа до 150 млн. Це важливий фактор при побудові великих та складних Майстер-систем, адже кількість комбінацій суттєво впливає на стійкість до відкриття відмичками, бампінгу та підбору ключа.
    MUL-T-LOCK® MT5®+ з технологією CLIQ® По-третє, систему Майстер-ключ на платформі MUL-T-LOCK® MT5®+ можна об’єднати з замками та циліндрами MUL-T-LOCK® MT5®+ з технологією CLIQ®, що надає ультимативний захист та контроль доступу. Електромеханічні циліндри CLIQ® (Клік) у складі системи Майстер-ключ роблять можливим тотальний контроль за приміщеннями, що потребують особливого захисту. Ключі із технологією CLIQ® повністю захищені від несанкціонованого дублювання.
     
    Про особливості ключової платформи MUL-T-LOCK® MT5®+ , систему Майстер-ключ та інноваційну технологію CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Нові продукти та технології:
    Дотягувачі RYOBI® - 1000 серія
    Принцип дії ключа та циліндра MUL-T-LOCK® MT5®+ дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору