5 кроків у виборі незламних дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > 5 кроків у виборі незламних дверей

  • 31.05.2022

    5 кроків у виборі незламних дверей

    5 кроків у виборі незламних дверей

    Напевно, всі бачили фото зламаних дверей з таких міст як Буча Гостомель Ірпінь, які знаходилися під рашистською окупацією.
    Рашисти активно займалися мародерством і досить легко виламували замки та відчиняли двері. У переважній більшості випадків це відбувалося тому, що встановлені двері не відповідали максимальним вимогам безпеки відповідно були приречені на легкій злам. І разом з тим є факти, коли двері не піддалися натиску ординців і змогли витримати навіть постріл із гранатомета, були пошкоджені, але у квартиру загарбників не пропустили.


    ⚠️ Зараз ми перерахуємо п'ять основних критеріїв, керуючись якими ви зможете вибрати двері, які зможуть протистояти непрошеним гостям, домушникам і мародерам.
    1-В дверях необхідно використовувати замок багато направленого закриття. Такий замок дає 4 і більше точок замикання, тобто закриваються як основні ригелі як у звичайного замку, так і спеціальні ригелі, що йдуть вгору, вниз і в протилежний від замку бік. Рекомендуємо для цього використовувати багато направлені силові замки компанії MUL-T-LOCK.
    ▶️ http://mul-t-lock.spv.ua
    2-В обов'язковому порядку в замку необхідно встановити високо секретний циліндр, який дасть 100% захист від відкриття відмичками. До таких циліндрів відносяться електромеханічні циліндри з технологією CLIQ від корпорації ASSA ABLOY.
    ▶️ http://cliq.spv.ua
    3-Циліндр в обов'язковому порядку необхідно захистити бронею тому що навіть ті циліндри які відмичками не відкриваються можна зламати силовим методом. Найкращі броне накладки зараз роблять такі компанії як італійська DISEC та чеська ROSTEX. Особливо хотілося б відзначити магнітні броненакладки DISEC MAGNETIC, які йдуть з магнітним ключем, повністю закривають доступ до основного циліндра і фактично являють собою додатковий замок. Також хочемо відзначити, що деякі українські виробники дверей екстра класу роблять власні броне накладки, які інтегруються у двері на етапі виробництва і відмінно виконують свій функціонал.
    ▶️ https://lock.ua/catalog/furnitura-zakhisna/


    4-Вкрай важливий момент це встановлення дверей. Так як неправильна установка може повністю нівелювати вартість всіх витрачених на покупку хороших дверей гроші. У тій же Бучі багато дверей просто виривали з отвору разом із рамою. Це відбувається через те, що в сучасному будівництві активно використовуються газобетоні блоки які не мають достатньої міцності і якщо рама дверей просто закріплена в газоблоці анкерами, то таку раму можна легко вирвати разом з дверима. Правильним способом монтажу в газоблок є виготовлення подвійної рами.

    при цьому максимальний ефект досягається, якщо внутрішня (зворотна) рама закріплена анкерами в підлогу та бетонне перекриття стелі. Якщо ж у вашій квартирі стіни цегляні або бетонні, то найкращим варіантом установки є бетонування рами.
    5-Вибір виробника вхідних дверей також дуже важливий. Ми можемо рекомендувати наступні компанії, які мають величезний досвід у створенні високобезпечних дверей і саме їхні двері пройшли бойове хрещення на тимчасово окупованих територіях:
    ✅ТОВ Руст http://rust.com.ua
    ✅ТМ Весь Мир Бронєдвєрєй http://dveri.com.ua
    ✅ТМ Моноліт https://vzlom.kiev.ua
    ✅ТМ Продвері https://www.pro-dveri.com.ua
    ✅ТМ Maxi Lux https://maxilux.com.ua
    ✅ТМ Піонер https://dveripioner.com
    ✅ТОВ Сталь-М https://www.stal-m.ua

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору