Автомат віконний IBFM 325/326 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автомат віконний IBFM 325/326

  • 12.04.2024

    Автомат віконний IBFM 325/326

    Автомат віконний IBFM 325/326

    Віконні автомати - це спеціальні пристрої, всередині яких розміщений електромотор, електронний блок управління і штовхач вікна, що складається з ланок спеціального ланцюга.
    ◉ Віконний автомат кріпиться на раму вікна, а штовхач на саме вікно. Під час надходження живлення на контактор "відчинити" автомата, електромотор виштовхує ланки штовхача з корпусу, а ті зі свого боку штовхають вікно, відчиняючи його. А під час надходження живлення на контактор "закрити" відбувається зворотний процес, ланки затягуються всередину автомата і тягнуть за собою стулку вікна, повністю закриваючи його.


    ◉ Автомати можна встановлювати як на мансардні вікна в будинках і котеджах, так і на алюмінієві або пластикові конструкції, які широко використовуються в офісних будівлях.
    ◉ У нас на огляді віконний автомат від італійської компанії IBFM, яка займається випуском дверної та віконної фурнітури й автоматики вже понад 70 років.


    ◉ Автомат ділиться на 2 моделі. IBFM 325 для вікон з верхнім розташуванням петель і нижнім відкриванням. І автомат IBFM 326 з нижнім розташуванням петель і відкриванням стулки вгорі.
    Для монтажу спочатку прикручується на раму вікна спеціальна монтажна пластина, а потім на пластину встановлюється автомат. На пластині є можливість регулювання положення автомата.
    Потім до стулки вікна кріпиться спеціальний кронштейн до якого через швидкознімне з'єднання кріпиться ланцюг штовхача. Завдяки чому штовхач можна швидко від'єднати від вікна і за потреби відчиняти вікно вручну.
    Управління автоматом IBFM здійснюється напругою 220 вольт.
    ◉ На автоматі є роз'єм в якому 5 контактів.
    1- Нульовий дріт.
    2- Подаємо 220 v для закриття вікна.
    3- Подаємо 220 v для відкриття вікна на 25 см.
    4- Подаємо 220 v для відкриття вікна на 38 см.
    5- Тут з'являється 220 v під час закриття вікна.
    ◉ Для управління автоматом можна використовувати звичайнісінький прохідний вимикач, який має один вхід і два виходи. Такі вимикачі використовують для освітлення. Увімкнення клавіші вгору закриватиме вікно, перемикання клавіші вимикача донизу - відчинятиме (або навпаки, якщо змінити контакти).
    ◉ Але куди цікавіше використовувати віконний автомат у системі розумного будинку.
    Для під'єднання автомата IBFM, наприклад, у систему Apple HomeKit, нам знадобляться два додаткові девайси.
    1- Бездротове WIFI реле з підтримкою Apple HomeKit (на Aliexpress ціна стартує з 5$).
    2- Проміжне реле на 220 вольт з контактним майданчиком (ціна від 4$).
    Після підключення, керувати віконним автоматом можна буде зі свого IPHONE.


    ◉ Але найсмачніші можливості з'являються завдяки автоматизаціям, які є в системі Apple HomeKit.
    Наприклад, якщо у вас як домашній центр розумного будинку використовується колонка APPLE HomePod mini, а в цій колонці є вбудований датчик температури та вологості, то можна налаштувати автоматизацію так, що, коли, наприклад, температура в приміщенні підніматиметься вище 22 градусів, вікно буде автоматично відчинятися на провітрювання, а коли знижуватиметься до відмітки 18 градусів - буде зачинятися. Або ж налаштувати автоматизацію за часом, вікна відкриватимуться на провітрювання, наприклад, в офісному приміщенні після 18-00, а закриватимуться о 9-00, щоб не пропускати вуличний шум.
    ◉ Як бачимо віконний автомат IBFM 325 / IBFM 326 досить універсальний пристрій, який допоможе вам ефективно провітрювати приміщення, створюючи сприятливу атмосферу всередині.
    ◉ Придбати дані автомати можна за посиланням: https://lock.ua/catalog/avtomatika-dverna/?set_filter=y&arrFilter_738_871700539=Y

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору