Нові кольори ПВХ плівок WINSHIELD , MONTANA OAK та ANTHRACITE PINE / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові кольори ПВХ плівок WINSHIELD , MONTANA OAK та ANTHRACITE PINE

  • 05.04.2024

    Нові кольори ПВХ плівок WINSHIELD , MONTANA OAK та ANTHRACITE PINE

    Нові кольори ПВХ плівок WINSHIELD , MONTANA OAK та ANTHRACITE PINE

     Haogenplast представив нові дизайни плівки WINSHIELD на виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024!

    WINSHIELD MONTANA OAK – глибокий і насичений відтінок коричневого кольору, що надає йому вишуканості і теплоти. Він ідеально відтворює текстуру дерева з гармонійними тонами і переливами.
    Новий дизайн Дуб монтана виглядає неймовірно реалістично: оптичні ефекти прінта та елегантна матова текстура створюють відчуття натуральної деревини. 
    Це колір, який додає приміщенню характеру та стильності, забезпечуючи при цьому теплу та затишну атмосферу.   https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-dub-montana-130n-2-pine-n-montana-oak-pm4-wood-larch-0-200mm-uvx.html     https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-eco-dub-montana-130n-1-pine-n-montana-oak-pm4-wood-larch-0-250mm-.html
     
    WINSHIELD ANTHRACITE PINE - найпопулярнійший колір антрацит в новій інтерпретації! Завдяки тисненню PINE плівка має ультрамодну матову об`ємну структуру. Цей колір поєднує в собі вишуканість і виразність, створюючи досить цікавий і стильний візуальний ефект.
    Антрацит PINE – це колір, який додає інтер'єру елегантність та стиль, роблячи приміщення більш виразним та привабливим. Вікна в плівці Антрацит PINE cтануть  родзинкою будівель в сучасному стилі, особливо - стилю хай-тек, мінімалізм та модерн.  https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-antratsit-siriy-58n-2-pine-n-anthracite-grey-r-unicolor-0-200mm-uvf.html 
     
     
    ◉ В цьому році виставка у Нюрнбергу мала великий успіх: 75 000 відвідувачів із 112 країн, особливо приємно було бачити багато відвідувачів з України. Генеральний імпортер плівки WINSHIELD в Україну SPV Company Ltd щиро дякує своїм партнерам, що завітали на стенд Haogenplast будучи першими хто побачив новинки. Нові дизайни вже незабаром будуть на складі в Україні!
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору