Переваги платформи MUL-T-LOCK® Interactive+ для побудови системи Майстер-ключ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Переваги платформи MUL-T-LOCK® Interactive+ для побудови системи Майстер-ключ

  • 24.03.2015

    Переваги платформи MUL-T-LOCK® Interactive+ для побудови системи Майстер-ключ

    Переваги платформи MUL-T-LOCK® Interactive+ для побудови системи Майстер-ключ
    MUL-T-LOCK® Interactive+ - новітня технологія на основі інноваційних рішень, що захищена патентом до 2028 року. Платформа Interactive+ (Інтерактив плюс) - це нове життя визнаної 15-річним досвідом експлуатації, добре знаної в Україні платформи Interactive. У порівнянні зі своєю попередницею, система Interactive+ має покращений захист від злому та несанкціонованого дублювання ключів.
     
    Існує три причини, чому для побудови системи Майстер-ключ слід обрати профіль MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив плюс):
     
    По-перше, ключ MUL-T-LOCK® Interactive+ відмикає циліндри, зібрані в системі Interactive. Таким чином, старі системи Interactive можуть обслуговуватись на базі нового ключа. Ключі Interactive+ захищені від несанкціонованого дублювання і копію ключа можна виготовити лише з карткою користувача у Авторизованих центрах з виготовлення ключів MUL-T-LOCK® (Мультилок).

    По-друге, платформа MUL-T-LOCK® Interactive+ має новий унікальний інтерактивний OVI-пін особливої форми для додаткового захисту від механічного маніпулювання та несанкціонованого розповсюдження ключів.
    MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив плюс)
    По-третє, систему Майстер-ключ на платформі MUL-T-LOCK® Interactive+ можна об’єднати з замками та циліндрами MUL-T-LOCK® Interactive+ з технологією CLIQ®, що надає ультимативний захист. Електромеханічні циліндри CLIQ® (Клік) у складі системи Майстер-ключ роблять можливим тотальний контроль за приміщеннями, що потребують особливого захисту.

    Про особливості ключової платформи MUL-T-LOCK® Interactive+, систему Майстер-ключ та інноваційну технологію CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Принцип дії ключа та циліндра CLIQ® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору