Комплект замків для фургонів MUL-T-LOCK VAN MVP1000 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплект замків для фургонів MUL-T-LOCK VAN MVP1000

  • 18.04.2024

    Комплект замків для фургонів MUL-T-LOCK VAN MVP1000

    Комплект замків для фургонів MUL-T-LOCK VAN MVP1000

    Надійний захист вантажних відсіків бусів і товару, що перевозиться, можливий завдяки спеціальним замкам, які блокують двері комерційних фургонів.
    ◉ Як відомо у більшості фургонів є двоє дверей: Бокові зсувні та задні розпашні.
    Спеціально для таких автомобілів ізраїльська компанія MUL-T-lock випустила комплект замків MUL-T-LOCK MVP1000, що складається з двох замків, один з яких ставиться на задні двері, інший - на бічні.

    ◉ Плюс даного комплекту полягає в тому що замки закриваються простим натисканням на циліндровий механізм. Для відчинення замка потрібен ключ, але обидва замки об'єднані в систему один ключ, а це означає, що обидва замки відчиняються одним ключем і вам не потрібно з собою носити цілу зв'язку ключів.


    ◉ У замках використовується високосекретний циліндр MUL-T-lock MTL 300.
    Самі замки виконані зі спеціального сплаву, що застосовується в аерокосмічній промисловості, завдяки чому замки мають малу вагу і не схильні до корозії.


    ◉ Ще однією важливою перевагою даного комплекту є його ціна.
    ◉ Придбати комплект замків можна на онлайн вітрині безпеки: https://lock.ua/catalog/zamki-avto-moto-velo/nabir-zamkiv-mul-t-lock-van-mvp1000-black-navisniy-na-dvertsyata-avtomobilya-594e-2key-dnd-mtl300-.html
    ◉ Встановити комплект замків на комерційні фургони можна в авторизованому установчому центрі: https://maps.app.goo.gl/uhkBcuTeJGxUfJuL8

     

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору