Центри з виготовлення ключів / SPV Company Ltd.
Новини компанії
Центри з виготовлення ключів
Головна > Центри з виготовлення ключів


Центри з виготовлення ключів

Де отримати професійний сервіс по продукції MUL-T-LOCK, DISEC, ABLOY, RB-LOCKS, VEGA, KESO та CONSTRUCT?
Де замовити додатковий ключ?       Де виготовити ключ до автомобіля?
Изготовление ключей MUL-T-LOCK / CONSTRUCT Сервісні центри MUL-T-LOCK / CONSTRUCT
Авторизований центр MUL-T-LOCK® має право продажу всього асортименту продукції MUL-T-LOCK / CONSTRUCT / RB-LOCKS / VEGA, монтажу, сервісу, виготовлення ключів. Має унікальні права виготовляти системи Майстер-ключ. Виконує гарантійні забов`язання та післягарантійне обслуговування. Гарантує: професійну консультацію, оптимальний вибір продукції та професійний монтаж.
Виготовлення ключів DISEC Сервісні центри DISEC
Авторизований центр DISEC® має право продажу всього асортименту продукції DISEC®, монтажу, сервісу, виготовлення ключів. Має унікальні права виготовляти системи Майстер-ключ. Виконує гарантійні зобов’язання та післягарантійне обслуговування. Гарантує: професійну консультацію, оптимальний вибір продукції та професійний монтаж.
Изготовление ключей ABLOY Сервісні центри ABLOY
Авторизований центр ABLOY® має право продажу всього асортименту продукції ABLOY®, монтажу, сервісу, виготовлення ключів. Має унікальні права виготовляти системи Майстер-ключ. Виконує гарантійні забов`язання та післягарантійне обслуговування. Гарантує: професійну консультацію, оптимальний вибір продукції та професійний монтаж.
Виготовлення ключів KESO Сервісні центри KESO
Авторизований центр KESO® має право продажу всього асортименту продукції KESO®, монтажу, сервісу, виготовлення ключів. Має унікальні права виготовляти системи Майстер-ключ. Виконує гарантійні зобов’язання та післягарантійне обслуговування. Гарантує: професійну консультацію, оптимальний вибір продукції та професійний монтаж.
Изготовление ключей KEYLINE Сервісні центри KEYLINE
Авторизований центр KEYLINE® надає послуги з виготовлення ключів будь-якої складності на сучасному професійному обладнанні KEYLINE®: механічних ключів, автомобільних ключів механічних та з вбудованим транспондером. Здійснює гарантійні забов`язання, гарантує європейську якість матеріалів та заготовок для ключів від KEYLINE®.
 
Де купити
 

Збираєтесь виготовити додатковий ключ?

 
 

Звертайтесь лише до Авторизованого центру. В Авторизованих центрах Вам гарантують, що всі сервісні операції виконуються на спеціальному фірмовому обладнанні з використанням оригінальних матеріалів, а виготовлений дублікат ключа справно працюватиме, і ніяких «додаткових» копій зроблено не буде.

Для повної безпеки вимагайте товарний чек за надану послугу у Авторизованому центрі.

Не довіряйте копіювання Вашого ключа майстерні сумнівного вигляду. Дублікати патентованих ключів можна виготовити лише при наявності у клієнта картки користувача.

Виготовлення ключів за кодом картки користувача

 

Що робити, якщо необхідно виготовити ключ, але кодова картка від замка втрачена або не доступна?

При втраті кодової картки користувача замка можна замовити дублікат картки в Авторизованому центрі. При втраті кодової картки наполегливо рекомендуємо зробити перекодування Вашого замка, адже картка несе інформацію про кодову нарізку ключа. Якщо картка потрапила до рук несумлінної людини, вона з легкістю зможе зробити дублікат ключа від Вашої квартири, будинку чи офісу!

процедура видачі дублікату картки ключа
 

Процедура перекодування - це сервісна операція, під час якої змінюється кодова комбінація циліндра (або замка) під новий комплект ключів з новою карткою. При цьому старі ключі більше не зможуть відкривати замок. Це абсолютна гарантія Вашої безпеки, навіть якщо старі ключі або кодова картка потрапили до рук зловмисників.

Що таке Авторизований центр?

 

Авторизований центр ABLOY® та MUL-T-LOCK®/CONSTRUCT ®

«СПВ Компані Лтд», як генеральний імпортер в Україну замкової продукції MUL-T-LOCK®, ABLOY® та CONSTRUCT®, приділяє особливу увагу постійному розвитку Авторизованих центрів на території всієї України. Авторизований центр – це місце, яке здійснює продаж та надає послуги з уведення в експлуатацію.

Переваги Авторизованого центру ABLOY та MUL-T-LOCK/CONSTRUCT:

- Продаж усього асортименту продукції.
- Виготовлення ключів на оригінальному обладнанні з використанням оригінальних бланки ключів.
- Високопрофесійні майстри, які здійснюють монтаж продукції.
- Виготовлення системи Майстер-ключ та Один ключ.
- Виконання гарантійних забов`язань та післягарантійного обслуговування.

Хто отримує статус Авторизованого центру?

Ми працюємо не лише над збільшенням кількості Авторизованих центрів у містах України, а й дбаємо про якісне навчання персоналу. «СПВ Компані Лтд.» розуміє, що імідж компанії та довіру до продукції, формують безпосередньо наші партнери, які здійснюють продаж кінцевим споживачам. Тому для підвищення кваліфікації партнерів «СПВ Компані Лтд.», впроваджено систему професійної підготовки та сертифікації за напрямками: Авторизований центр ABLOY®; Авторизований центр MUL-T-LOCK®/CONSTRUCT®; Авторизований центр KEYLINE®.

Статус Авторизованого центру надається діючим професійним партнерам «СПВ Компані Лтд.» за результатами навчання в спеціальному навчальному центрі компанії та перевірки рівня підготовки. Статус Авторизованого центру підтверджується видачею відповідного сертифікату терміном дії на 2 роки. Після закінчення терміну дії сертифікату співробітник Авторизованого центру проходить переатестацію. Кожен Авторизований центр має унікальний персональний номер, який зазначений у сертифікаті.

Обираючи Авторизований центр, віддавайте перевагу тим центрам, які є членами Української Локсмайтер Федерації. Членство в УЛФ є гарантією високого професіоналізму та дотримання кодексу етики члена УЛФ.

Можливість проходження курсу навчання та отримання сертифікату мають партнери «СПВ Компані Лтд.», які здійснюють продаж продукції кінцевому споживачу та виконують сервісну підтримку, маючи відповідне обладнання - станки для виготовлення ключів ABLOY®, MUL-T-LOCK®, KEYLINE®.

Інформація про Авторизовані центри розміщується у розділах: ДЕ КУПИТИ та ЦЕНТРИ З ВИГОТОВЛЕННЯ КЛЮЧІВ, і згуртована по містах та брендах. Завдяки цьому легко знайти потрібний Авторизований центр у Вашому місті, придбати продукцію безпеки та отримати кваліфіковані послуги сервісу потрібного бренду.

Сертифікат Авторизованого центру розміщується у точці продажу та сервісного супроводу продукції ABLOY®, MUL-T-LOCK® та KEYLINE®.

Сертифікат MUL-T-LOCK Сертифікат ABLOY
 
 

 

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору