Переваги платформи ABLOY® Protec2 для побудови системи Майстер-ключ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Переваги платформи ABLOY® Protec2 для побудови системи Майстер-ключ

  • 13.05.2015

    Переваги платформи ABLOY® Protec2 для побудови системи Майстер-ключ

    Переваги платформи ABLOY® Protec2 для побудови системи Майстер-ключ
    ABLOY® Protec2 - це високобезпечне рішення на основі інноваційних технологій, що захищене патентом до 2031 року. Платформа Protec2 (Протек 2) - це друге дихання визнаної в Україні як професіоналами галузі, так і споживачами – платформи ABLOY® Protec (Аблой Протек). У порівнянні з Protec – системі Protec2 властивий покращений захист від несанкціонованого дублювання ключа та наявність у циліндрі дискового контролера, що розпізнає авторизований профіль ключа.
     
    Існує три причини, чому для побудови системи Майстер-ключ слід обрати профіль ABLOY® Protec2 (Аблой Протек два):
    По-перше, ключі Protec2 виготовлені з використанням патентованої технології 2R™ нарізки ключа на двох радіусах та захищені патентом від несанкціонованого дублювання. Копію ключа можна виготовити лише у Авторизованих центрах з виготовлення ключів ABLOY® (Аблой), де замовлялась майстер-система.
     
    По-друге, платформа ABLOY® Protec2 має новий унікальний інтерактивний елемент особливої кулькоподібної форми для додаткового захисту від несанкціонованого дублювання ключів. А запатентована функція AWS™ (Система антизносу), що являє собою сукупність спеціальних елементів у циліндрі та ключі, мінімізує ефект зносу при роботі циліндрів Protec2.
     
    По-третє, систему Майстер-ключ на платформі ABLOY® Protec2 можна посилити завдяки інтеграції до системи циліндрів ABLOY® Protec2 з технологією CLIQ®, що надає ультимативний захист. Електромеханічні циліндри CLIQ® (Клік) у складі системи Майстер-ключ дозволяють створити зони особливої безпеки для приміщень, що потребують екстра контролю.
     
    Про особливості ключової платформи ABLOY® Protec2, систему Майстер-ключ та інноваційну технологію CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Про особливості та переваги дискових циліндрів ABLOY® Protec2 екстра високої безпеки дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору