Безпека бізнесу з системою контролю ключів TRAKA 21 від MUL-T-LOCK® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Безпека бізнесу з системою контролю ключів TRAKA 21 від MUL-T-LOCK®

  • 25.05.2015

    Безпека бізнесу з системою контролю ключів TRAKA 21 від MUL-T-LOCK®

    Безпека бізнесу з системою контролю ключів TRAKA 21 від MUL-T-LOCK®
    Електронна система зберігання та контролю механічних ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака) – це просте та ефективне рішення, яке допомагає відстежувати та вести облік кожного ключа, що зберігається у боксі. Міцна сталева конструкція боксу TRAKA 21 має ергономічну форму та 21-у комірку для зберігання ключів.
     
    Як це працює? Система TRAKA 21 (Трака) використовує технологію радіочастотної ідентифікації (RFID), завдяки чому відстежуються та обліковуються усі ключі, що зберігаються у системі. Кожен механічний ключ індивідуально блокується в своїй комірці за допомогою спеціального брелока iFob, який кріпиться до ключів одноразовим безпечним кільцем із замком-защіпкою. Кільце неможливо зняти, при цьому не зламавши його. Отримати ключ можна лише шляхом введення паролю користувача на сенсорній панелі, після чого дозволений користувачу ключ підсвітиться у комірці зеленим світловим індикатором.
    Система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака)
    Щоб повернути ключ, потрібно повторно ввести код, після чого помаранчевий індикатор просигналізує, у яку комірку потрібно його повернути. У разі, якщо користувач отримав декілька ключів і випадково повернув ключ «до чужої» комірки, система TRAKA 21 (Трака) попередить про помилку червоним індикатором та вкаже правильну комірку, підсвітивши її зеленим кольором.
     
    Система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака)Отже, система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака) у рази спростить упорядкування та обіг ключів на об’єкті, проконтролює процеси взяття та повернення ключів до боксу та зафіксує ці події у базі даних, розрахованій на 1000 користувачів. Дані про події можна переглянути як на сенсорному екрані боксу TRAKA 21, так і експортувати на USB-накопичувач у форматі Exel-файлу, і переглянути на ПК.
     
    Система моніторингу та зберігання механічних ключів TRAKA 21 у поєднанні з системою Майстер-ключ на базі замків та циліндрів ABLOY® (Аблой) та MUL-T-LOCK® (Мультилок) – це сучасне ефективне рішення для вашого бізнесу!
     
    Докладніше про систему MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Про нові продукти в цьому місяці:
    Про сучасну систему управління ключами - MUL-T-LOCK® TRAKA 21
    Принцип дії MUL-T-LOCK® TRAKA 21 дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору