Новітня технологія ENTR™ - «розумне» рішення високої безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новітня технологія ENTR™ - «розумне» рішення високої безпеки

  • 14.05.2015

    Новітня технологія ENTR™ - «розумне» рішення високої безпеки

    Новітня технологія ENTR™ - «розумне» рішення високої безпеки
    Технологія ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK® - це новітнє «розумне» рішення замикання, що поєднує у собі надійний захист високосекретного циліндра Interactive+ з функціональністю електронних технологій. В Україні технологія ENTR™ (Ентр) була презентована 20 квітня на цьогорічному VIII Всеукраїнському форумі професійних локсмайстрів у Києві.

    Основна перевага технології ENTR™ (Ентр) полягає у тому, що адмініструвати права доступу та керувати замком можна зі звичайного смартфону . Для цього потрібно лише встановити додаток ENTR™, попередньо завантаживши його з Play Market або App Store.
     
    «Розумне» рішення з ENTR™ - просте у монтажі та не потребує прокладання додаткових дротів. Даний пристрій - автономний та працює від акумулятора. Для комфорту користування циліндр ENTR™ (Ентр) можна використовувати з низкою пристроїв керування. Залежно від потреб користувача можна обладнати систему настінною сенсорною кодовою панеллю, настінним зчитувачем відбитків пальця або дистанційним пультом керування. Елементи системи поєднуються між собою бездротовим криптостійким зв’язком.
     
    Високобезпечне рішення ENTR™ від MUL-T-LOCK® (Мультилок) надає користувачу такі переваги:
    - Патентована технологія на базі перевіреного часом та досвідом професіоналів циліндра MUL-T-LOCK® Interactive+ стандарту High Security;
    - Свобода від ключів;
    - Зручне самостійне адміністрування прав доступу та керування відчиненням та зачиненням замка через смартфон;
    - Широкий вибір пристроїв керування;
    - Резервне відчинення замка механічним ключем, захищеним від несанкціонованого дублювання.
     
    Про особливості технології ENTR™ (Ентр) від MUL-T-LOCK® (Мультилок) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Принцип дії електромеханічного циліндру ENTR™ дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору