Система Майстер-ключ – переваги та застосування / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система Майстер-ключ – переваги та застосування

  • 27.12.2014

    Система Майстер-ключ – переваги та застосування

    Система Майстер-ключ – переваги та застосування
    Система Майстер-ключ – це механічна система контролю доступу, за допомогою якої зручно організувати безпеку рухомого та нерухомого майна. Її основна перевага полягає у тому, що система покликана не лише захистити майно від сторонніх, але й впорядкувати та розмежувати доступ уповноважених осіб на об’єкті. Система Майстер-ключ дозволяє змінювати права доступу користувачів на об’єкті, а також розширюватися за рахунок адаптування вже існуючої замкової продукції до побудованої системи. Таким чином, у систему Майстер-ключ можна об’єднати дверні замки, висячі замки, замки для обладнання, шаф, ящиків столу тощо.
     
    Система Майстер-ключ
     
    Приклади майстер-систем:
    1. Система Один ключ - найпростіша система. Наприклад, власник заміського будинку може за допомогою одного ключа відчиняти замок на дверях будинку, ворота, хвіртку, гараж або сарай.
    2. Центральне замикання. Система корисна у багатоквартирних будинках, міні-готелях або пансіонатах. Наприклад, користувачі за допомогою індивідуальних ключів можуть відчиняти двері до власних квартир чи номерів та одночасно мати доступ до приміщень загального користування: відкривати цим же ключем двері під’їзду або двері на поверхах, мати доступ до басейну чи їдальні.
    3. Система Майстер-ключ та Генеральний Майстер-ключ – складні системи, що надають права за принципом «дерева» або «матриці». Застосовуються на комплексних об’єктах, де існує потреба розмежовувати права користувачів.
     
    Система Майстер-ключ є гнучкою та при потребі може модифікуватись за рахунок інноваційної технології CLIQ® (Клік). Технологія CLIQ® призначена для тих об’єктів, що потребують особливих умов замикання, адже замки з циліндрами CLIQ® (Клік) створюють, так звані, зони екстрабезпеки. Наприклад, циліндрами CLIQ® можна обладнати приміщення з ліками та препаратами у медичних закладах або приміщення з важливим обладнанням на промислових підприємствах, куди не мають права доступу усі користувачі системи Майстер-ключ. За допомогою CLIQ® (Клік) можна надавати тимчасовий доступ користувачам, доступ за графіком у певні дні тижня та години, оперативно позбавляти та надавати ключам права, вести аудит подій. Технологія CLIQ® є бездротовою, її встановлення не відрізняється від монтажу звичайних механічних циліндрів.
     
    Системи контролю ключів – це професійна відповідь критиці механічних систем замикання. Оскільки основою доступу є ключ, його потрібно контролювати. Зберігати та контролювати ключі слід у спеціально призначених для цієї мети системах контролю ключів: MUL-T-LOCK® Traka 21 (Мультилок Трака) та KeyWatcher® (Кейвотчер) від MORSE WATCHMANS (Морс Вотчманс).
    Системах контролю ключів KeyWatcher® від MORSE WATCHMANS
    Система Майстер-ключ широко застосовується в корпоративному секторі та громадських об’єктах - державні установи, офіси, готелі, санаторії, навчальні заклади, лікувальні заклади, підприємства громадського харчування, торгівельні комплекси, промислові підприємства, багатоквартирні будинки та котеджні містечка. Переваги системи Майстер-ключ вже оцінили у будмаркеті Леруа Мерлен, Російсько-Українській гуманітарній гімназії, Міністерстві інфраструктури України, Києво-Печерській Лаврі.
     
    Продукція від світових брендів MUL-T-LOCK® (Мультилок) та ABLOY® (Аблой) надає широкі можливості для об'єднання замкової продукції в систему Майстер-ключ. Дана система будується на основі замкової продукції однієї ключової платформи. Для продукції ізраїльської компанії MUL-T-LOCK® (Мультилок) – це профілі 7х7, Сlassic (класік), Іnteractive+ (інтерактив) та MT5+. Для продукції фінської компанії ABLOY® (Аблой) – це профілі Protec / Protec2 (протек), Novel (новел) та Sentry (сентрі). Технологія CLIQ® доступна для платформ: MUL-T-LOCK® Іnteractive+, MT5+, Сlassic та ABLOY® Protec2.
     
    Детальніше про систему Майстер-ключ читайте ТУТ
     
     
    Нова лінійка висячих замків MUL-T-LOCK® NE-серії. Висновки нашого технічного фахівця - Олександра Красоти читайте на блозі.
    Про індустріальні замки замки ABLOY® CL-серії для металевих шаф, що надійшли у профілі PROTEC2 читайте на блозі Олександра Вороного.
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору