Десятий рік співпраці SPV Company Ltd з Києво-Печерською лаврою / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Десятий рік співпраці SPV Company Ltd з Києво-Печерською лаврою

  • 09.03.2011

    Десятий рік співпраці SPV Company Ltd з Києво-Печерською лаврою

    Десятий рік співпраці SPV Company Ltd з Києво-Печерською лаврою
    Починаючи з 2002 року SPV Company Ltd співпрацює з Києво-Печерською лаврою - унікальним комплексом, що належить до об’єктів культурної спадщини. На сьогодні заповідник є одним з найпопулярніших місць для мільйонів туристів та вірян з різних куточків світу.
     
    У соборах та інших спорудах об’єкту, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, нашими фахівцями було встановлено  замки MUL-T-LOCK DEAD LOCK (мультилок),  дотягувачі RYOBI (ріобі) та двері  MUL-T-LOCK (мультилок).    Більша частина приміщень Києво-Печерської лаври  об’єднані у систему «Майстер-ключ» на базі замкового циліндра MUL-T-LOCK Classic (мультилок).  Всього у майстер-систему об’єднано більше 300 циліндрів. Нещодавно черговий об’єкт  комплексу - готель Києво-Печерської лаври  - теж обладнали майстер-системою.
     
     
    «Нам дуже зручно використовувати майстер-систему від MUL-T-LOCK, оскільки регулярно виникає потреба перекодування з метою безпеки або для зміни коду. Робити це з іншими системами неможливо, а з цією – дуже зручно - розповідає начальник технічного обслуговування торгових об’єктів Києво-Печерська лавра монастиря Іван Петрович Таліманчук. – Ще одна перевага у роботі з цими замковими циліндрами – це їх висока якість та довговічність експлуатації. Ми постійно розширюємо майстер-систему, адже у нас багато приміщень, які потребують надійного замикання. Безперечно, для об’єкту такого рівня важлива висока безпека, яку також забезпечує встановлена вашими фахівцями продукція».
     
    Іван Петрович пригадав, що у давнину у Києво-Печерській лаврі була спеціальна посадова особа, яка завідувала всіма ключами: «Вратар –  так називалася ця посада - мав ключі від усіх дверей, за об’ємами вони вміщувалися у чималому мішку». Новим зручним та надійним вратарем  для лаври стала майстер-система на базі циліндрів MUL-T-LOCK Classic (мультилок), завдяки якій людина отримує доступ до приміщень відповідно до своїх повноважень.
     
    Розповів пан Таліманчук і про подальші перспективи співпраці:  «У нас, можна сказати, грандіозні плани на майбутнє: плануємо об’єднати у систему ще близько ста точок проходу . Будемо й надалі до вас звертатися – ми дуже задоволені співпрацею з вашою компанією».
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору