Фінський «Майстер-ключ» ABLOY® Novel – французькому LEROY MERLIN в Україні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фінський «Майстер-ключ» ABLOY® Novel – французькому LEROY MERLIN в Україні

  • 30.01.2014

    Фінський «Майстер-ключ» ABLOY® Novel – французькому LEROY MERLIN в Україні

    Фінський «Майстер-ключ» ABLOY® Novel – французькому LEROY MERLIN в Україні
    340-й у світі і другий в Україні будмаркет мережі Leroy Merlin («Леруа Мерлен») відкрився в січні 2014 року в Києві, на Броварському проспекті 3В. Охороняти двері магазину – від технічних приміщень до кабінету директора, - доручили системі «Майстер-ключ» на базі фінських циліндрів ABLOY® Novel ( аблой новел ). Розробили і змонтували майстер-систему фахівці магазину «ЛоксМайстер Академмістечко».
     
    Виступаючи на урочистому відкритті «Леруа Мерлен на Броварському», Посол Франції в Україні Ален Ремі зазначив: «Я не маю звички відвідувати магазини типу «Все для дому» навіть у Франції. Але коли я зайшов сюди, то одразу відчув французьку атмосферу». Європейське ставлення в Leroy Merlin не лише до покупця, а й до персоналу: надійне замикання, комфортне користування і чіткий контроль доступу забезпечено завдяки системі «Майстер-ключ» на основі циліндрів ABLOY® Novel ( аблой новел ).
     
    Систему вже випробували в першому українському будмаркеті мережі «Леруа Мерлен» (Київ, вул. Полярна 17А). Уперше у світі система «Майстер-ключ» на основі циліндрів ABLOY® Novel ( аблой новел ) встановлена саме в «Leroy Merlin на Полярній». Циліндри ABLOY® Novel
    ( аблой новел ) дозволяють інсталювати систему «Майстер-ключ» на двері різних типів: двері приміщень, двері протипожежні та еваковиходів.
     
    «Для «Леруа Мерлен» компанія ABLOY запропонувала ексклюзивний профіль ключа. Такий ключ не зробиш у звичайній майстерні, - розповів Сергій Орлов, начальник служби безпеки «Leroy Merlin на Полярній». - Завдяки системі «Майстер-ключ» ми розмежували доступ до приміщень. Наприклад, клінінгова компанія має доступ тільки до службових кабінетів, технічний персонал відмикає виключно техприміщення, а ключ охорони – ті самі двері, що й ключ прибиральників і техніків. Черговий директор магазину тримає майстер-ключ, яким відкриває доступ до всіх приміщень, окрім спеціальних. «Майстер-ключ» зробив безпеку комфортною: одна справа – ходити зі зв’язкою ключів і зовсім інша – мати один ключ від усіх дверей».
     

    Сергій Орлов, начальник служби безпеки «Leroy Merlin на Полярній»
     
    Leroy Merlin («Леруа Мерлен») – французька компанія, власник торгових мереж, спеціалізованих на продажу товарів для будівництва. 1923 року компанію заснували підприємці Адольф Леруа та Роз Мерлен. Нині мережа «Леруа Мерлен» присутня у 13 країнах по всьому світу й посідає третє місце за обсягами глобальних продажів товарів для будівництва та оздоблення. В Україні вже працюють 2 будмаркети мережі «Леруа Мерлен». Відкриття третього заплановано на березень 2014 року на вул. Саперно-Слобідській.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору