Безпеку Radisson Blu Podil забезпечили фахівці SPV Group / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Безпеку Radisson Blu Podil забезпечили фахівці SPV Group

  • 07.12.2012

    Безпеку Radisson Blu Podil забезпечили фахівці SPV Group

    Безпеку Radisson Blu Podil забезпечили фахівці SPV Group
    Напередодні новорічних свят, відкрив свої двері для відвідувачів 4-зірковий готель Radisson Blu Podil - новий проект міжнародного готельного оператора The Carlson Rezidor Hotel Group. Готель є четвертим з семи запланованих оператором проектів в Україні. Новобудова своїм архітектурним рішенням органічно доповнила історичну атмосферу старовинної частини Києва.

    Провідні фахівці з безпеки обєктів SPV Group долучилися до комплектації номерного фонду та забезпечення системи безпеки та контролю доступу у готелі.
     
     
    164 комфортабельні номери готелю обладнали мінібарами швейцарської компанії Minibar Systems (мінібар сістемс) моделі PRIMO+ 40.
    Функції контролю та розмежування доступу реалізували на базі надійних виконавчих елементів: електронно-механічних замків ABLOY (аблой) та електромагнітів YLI (ілі). Чітке функціонування дверей евакуаційних виходів готелю було забезпечено завдяки електромагнітним утримувачам EffEff (ефеф).

    Для зручного та надійного доступу до службових приміщень у Radisson Blu Podil точки проходу обладнано системою «Майстер-Ключ» на базі високосекретних замкових циліндрів ABLOY NOVEL (аблой новел) фінського виробництва.
     

    Radisson Blu Podil – один з масштабних проектів міжнародного рівня, реалізований за допомогою авторизованих специфікаторів SPV Group. Наші спеціалісти гарантують Radisson Blu Podil оперативний і професійний технічний супровід встановленого обладнання. Ми щиро вдячні замовнику за довіру до продукції та професіоналізму фахівців SPV Group.
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору