CLASSICPRO – нова патентована циліндрова платформа від MUL-T-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > CLASSICPRO – нова патентована циліндрова платформа від MUL-T-LOCK

  • 15.09.2017

    CLASSICPRO – нова патентована циліндрова платформа від MUL-T-LOCK

    CLASSICPRO – нова патентована циліндрова платформа від MUL-T-LOCK

    CLASSIC PRO – нова патентована циліндрова платформа від MUL T LOCK у Ваші дверіМіжнародний досвід показує, що сьогоднішній розвиток механічних систем замикання рухається як у напрямі вдосконалення і підвищення секретних елементів (циліндрів замків), так і контролю за обігом заготовок ключів. Це зрозуміло, адже дублікати ключів для серцевин замка рівня High Security повинні виготовлятися тільки в авторизованих сервісних центрах.MUL-T-LOCK Заготовки ключів, на які виготовляються дублікати, захищені патентом і мають елементи, що виготовляються в заводських умовах.

     
    Купити
     

    Конструкція ключів і циліндрів MUL-T-LOCK CLASSICPROтм

    Ключ CLASSIC PROциліндр Mul-T-Lock Classic PRO, личинка замка, серцевинаНова патентована система CLASSICPROтм від відомого виробника замкових виробів MUL-T-LOCK (Ізраїль) надає нові можливості для Вашої безпеки.
    Це система високого ступеню захисту від інтелектуальних спроб відмикання (за допомогою відмичок)  яка, разом із тим, відповідає найвищим вимогам спротиву вандальним атакам відповідно до європейського стандарту EN 1303:2015.

    Це функціонально і технологічно новітня система серцевин замків, запатентована до 2033 року. Вона базується на традиційній для MUL-T-LOCK системі десяти телескопічних пінів.
    ключі Mul-T-Lock Classic PROПроте основою нової концепції є те, що один з 10-ти пінів є запатентованим. Як і звичайний телескопічний пін він має зовнішню і внутрішню частини. Але і зовнішня, і внутрішня частини мають спеціальну форму, яка взаємодіє зі спеціальною патентованою формою нарізки на ключі. Ця нарізка виготовлена на заводі-виробнику і її практично неможливо повторити за допомогою звичайних верстатів для дублювання ключів.
    ключа Mul-T-Lock Classic PROпатентований телескопічний пін Mul T Lock Classic PROТаким чином у кожному циліндрі розташований один спеціальний патентований телескопічний пін, який рухається по спеціальній вертикальній проточці у відповідному «чамбері» плуга.
    Окрім цього, існує 4 різновиди зовнішніх і 4 різновиди внутрішніх пінів, що дає можливість отримати 10 різних патентованих нарізок на ключі.
    Додатково треба зазначити, що патентований пін може бути розташований у будь-якій із 10 позицій на ключі.

     

    Самі ключі мають 13 базових профілів (6 «правих» і сім «лівих»), на базі яких найближчим часом буде доступно по 50 ексклюзивних профілів.

    Додатковою перевагою є те, що ключі такого секрета замка мають нарізки по всій довжині ключа, відповідно і циліндри замка мають такий же профіль по всій довжині.

    системи оперативного перекодування ключівКлюч Mul T LockЗвичайно як і всі продукти компанії MUL-T-LOCK, личинки замків CLASSICPROтм підтримуються офіційною комп’ютерною програмою для створення систем Майстер-Ключ. А наявність розмежувань за допомогою профілів значно розширює можливості «Майстеризації».
    Також можливе створення системи оперативного перекодування ключів, відомої як «Світлофор».

    замовлення ключів і циліндрів Mul-T-Lock Classic PROВиробник подбав про те, щоб ці ключі було легко відрізнити від інших. Тому приємний на дотик пластик «голови» у новому дизайні має широку палітру кольорів.

    Сервіс ключів і личинок замків MUL-T-LOCK CLASSICPROтм

    Сервіс ключів і циліндрів Mul-T-Lock Classic PROЯк і всі інші продукти від MUL-T-LOCK, ця платформа ключів є повністю сервісопридатною. Разом із тим організація сервісного обслуговування цього продукту не вимагає зайвих витрат. Ви можете використовувати ті ж частини, які використовували, працюючи з платформами CLASSIC INTERACTIVE, додавши до свого складу запчастин спеціальні патентовані телескопічні піни і плуги з відповідною проточкою.
    Для виготовлення ключів можна використовувати наявні оригінальні верстати для нарізки ключів від MUL-T-LOCK або KEYLINE, які пройшли авторизацію, використовуючи патентовані заготовки зі спеціальною заводською проточкою, що доступні виключно в авторизованих сервісних центрах MUL-T-LOCK.

    В авторизованих сервісних центрах виготовлення ключів можливе лише за умови надання Персональної кодової картки власника.
    Це убезпечить Вас від безконтрольного розповсюдження дублікатів ключів і запобігатиме потраплянню ключів до чужих рук.

    Список авторизованих центрів із продажу продукції MUL-T-LOCK Ви зможете знайти на сайті в розділі «Де купити».

    Ви також можете придбати потрібний Вам циліндр CLASSICPROтм, попередньо ознайомившись з його характеристиками на сайті-вітрині: www.lock.ua

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору