Накладні електромеханічні замки VIRO®: важливо те, що всередині / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Накладні електромеханічні замки VIRO®: важливо те, що всередині

  • 03.01.2017

    Накладні електромеханічні замки VIRO®: важливо те, що всередині

    Накладні електромеханічні замки VIRO®: важливо те, що всередині

    Ворота та хвіртки є елементами доступу до зовнішнього периметру різноманітних об’єктів, таких як: складські комплекси, паркінги, в’їзд/вхід до території житлових комплексів, приватні будинки тощо. Досить часто вони потребують не тільки надійного замикання, але й організації контрольованого доступу, тобто встановлення разом з пристроєм керування (з доступом за кодом або карткою) якісного виконавчого елементу, який повинний надійно функціонувати в жорстких умовах відкритого середовища.

     
     

    Конструктивні особливості воріт та хвірток суттєво обмежують вибір виконавчих елементів – на них в більшості випадків можуть бути встановлені лише електронні замки накладного монтажу – тобто вибір обмежується або електромагнітним замком або електромеханічним замком накладного типу.

    Оскільки електромагнітний замок "за визначенням" є замком нормально-відімкненого типу (тобто замкнений при подачі живлення та відмикається при зникненні напруги) – такий замок не завжди забезпечує належний рівень безпеки. Тому оптимальним варіантом для воріт та хвірток є саме накладний електромеханічний соленоїдний замок нормально-зачиненого типу.

     

    На жаль, більшість таких замків, які пропонуються на ринку України, азійського виробництва, та не відрізняються ні надійністю електрики, ні якістю матеріалів, з яких вони виготовлені. Досвід встановлення та користування такими замками показує, що, якщо вони не "згорять" за кілька місяців інтенсивної роботи, то за півроку їх "з’їсть" корозія. Як результат – серед споживачів склалась стійка думка, що накладний електромеханічний замок – це пристрій вкрай ненадійний. Крім того, "азійські" замки не відрізняються широтою модельного ряду, та їх встановлення можливо тільки в обмежених випадках.

    Чи все насправді так погано? Як виявляється – ні!


    Нещодавно SPV Company Ltd. почала співпрацю з провідним італійським виробником – компанією VIRO, яка спеціалізується на розробці та виробництві продукції безпеки як для приватних, так і для корпоративних об’єктів, зокрема накладних електромеханічних замків. Завдяки широкій лінійці електромеханічних замків VIRO, вони можуть бути встановлені  на різноманітні по конструкції та принципу відчинення ворота та хвіртки.


    Основні відмінності та переваги замків VIRO у порівнянні з іншими аналогічними  замками:

    В замках VIRO використається подвійна електромагнітна котушка соленоїда (в "азійських" аналогах котушка одиночна). Подвійна котушка рівномірно розподіляє навантаження на замок та забезпечує високу надійність та довговічність роботи замка

     

    Всі компоненти замків VIRO вироблені з оцинкованої сталі (для версій з кнопкою – оцинковані та пофарбовані) на відміну від "азійських" замків, в яких корпус та кришка виготовлені з хромованої сталі, а внутрішні компоненти взагалі не оброблені. 

    Результати тесту на стійкість до впливу зовнішнього середовища (в установці з випаровуванням соляної кислоти, яка відтворює екстремальні кліматичні умови за температурою, вологості та солоності повітря  - одна година перебування виробу в установці відповідає одному тижню реальної дії атмосферних агентів) наочно показують різницю.

     

    За отворами для кріплення замки VIRO сумісні з усіма наявними на ринку замками з розмірами 94x80 мм. 

    Регулювання бексету зовнішнього циліндру (для моделей, в яких це передбачено) від 50 до 80 мм ("азійські" аналоги мають або фіксований бексет 60 мм або регулювання в межах 40…65 мм)

    SPV Company Ltd. пропонує наступні моделі накладних електромеханічних замків VIRO:

    VIRO V06 – компактний замок з відкидним ригелем з нержавіючої сталі для механічних або автоматичних дверей, воріт та хвірток, які відчиняються всередину. Механізм замка запатентований VIRO. Ідеальний варіант у випадку обмеженого місця для встановлення. 

    VIRO V9083.0794 – замок з відкидним ригелем з нержавіючої сталі для механічних або автоматичних дверей, воріт (одно- та двостулкових) та хвірток зі стандартною або широкою рамою, які відчиняються всередину. Механізм замка запатентований VIRO.

    VIRO V90 – замок з відкидним ригелем з нержавіючої сталі для механічних або автоматичних дверей, воріт (одно- та двостулкових) та хвірток зі стандартною або широкою рамою, які відчиняються назовні. Механізм замка запатентований VIRO.

    VIRO V97 8972 – замок з внутрішньою кнопкою виходу для внутрішніх та зовнішніх металевих дверей, вуличних брам та хвірток (переважно  пішохідних), які відчиняються всередину. Може бути встановлений замість існуючого аналогу без додаткових отворів та зі зворотною планкою від старого замка.

    VIRO V97 8973 – замок з внутрішньою кнопкою виходу для внутрішніх та зовнішніх металевих дверей, вуличних брам та хвірток (переважно  пішохідних), які відчиняються назовні. Може бути встановлений замість існуючого аналогу без додаткових отворів та зі зворотною планкою від старого замка.

    VIRO V09 – замок для автоматичних відкотних та механічних розсувних воріт типових об’єктів – промислових, продуктових та овочевих складів, баз, паркінгів та  інших об’єктів, на території яких зберігаються привабливі для зловмисників товарно-матеріальні цінності або розташовується автопарк транспортних засобів. Обладнаний унікальним механізмом замикання з шипом гарпунного типу.

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору