Ювілейний Х Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів: об’єднані, щоб будувати Україну безпечною разом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ювілейний Х Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів: об’єднані, щоб будувати Україну безпечною разом

  • 19.05.2017

    Ювілейний Х Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів: об’єднані, щоб будувати Україну безпечною разом

    Ювілейний Х Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів: об’єднані, щоб будувати Україну безпечною разом

    24-25 квітня 2017 року відбувся ювілейний Х Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів, який вже 10 років поспіль організовує SPV Company Ltd. за підтримки Української Локсмайстер Федерації (УЛФ). Це найважливіша подія року у сфері безпечного замикання, оскільки саме на ній вивчаються та обговорюються останні новинки від провідних світових виробників. Саме тому кращі локсмайстри з усіх регіонів України зібралися в Києві, щоб пройти навчання від кваліфікованих спеціалістів у наших майстернях.

    Кожна майстерня – це окремий напрямок в замкових технологіях, над яким щоденно працюють команди фахівців, щоб профільні магазини могли пропонувати своїм клієнтам виключно кращі рішення замикання, дизайну та декору, а вітчизняні виробники довершували свою продукцію якісними та перевіреними комплектуючими.

    Зокрема цього року відбулася презентація нової платформи MUL-T-LOCK CLASSIC PRO. Ключ з патентованою проточкою від виробника, у поєднанні з циліндром, робить технологію CLASSIC PRO безпечною та вберігає від несанкціонованого виготовлення копій ключів.

    Серед новинок року також була представлена незламна захисна фурнітура підвищеного, 4-го, рівня захисту ROSTEX SOLID PRO. Дана фурнітура є найбільш актуальною для сьогоднішніх українських реалій, оскільки криміногенна ситуація в країні підвищилася, і статистика квартирних крадіжок є невтішною. Тому, для безкомпромісного захисту дверного замка, ROSTEX SOLID PRO – найкраще рішення.

    Окремою майстернею відбулася презентація інноваційного комп’ютеризованого верстата SIGMA PRO від італійського виробника KEYLINE, який дає змогу здійснювати авторизоване виготовлення ключів, в тому числі платформ ABLOY PROTEC, PROTEC2 та NOVEL. Також в цій майстерні відбулася демонстрація роботи станка NINJA VORTEX від KEYLINE на прикладі виготовлення ключа патентованої платформи MUL-T-LOCK MT5+. Було представлено й можливості розширення напрямків професійної діяльності, зокрема заточки ножів, ножиць та професійного інструменту локсмайстрів. Така послуга вже доступна в київському магазині «Локсмайстер на Печерську».

    Серед іншого говорили й про ультимативну безпеку та тотальний контроль доступу до приміщень з системою CLIQ.

    Оскільки безпечне має бути ще й красивим, група декор SPV Company представила розширений асортимент дизайнерської інтер’єрної фурнітури від чеського виробника ROSTEX.

    Також складовою цьогорічної програми стала демонстрація всіх можливостей ОНЛАЙН-ВІТРИНИ 24/7 для партнерів, діючої програми лояльності та умов її використання.

    Після навчань першого дня учасники Форуму взяли участь і у турнірі «Більярд Бліц Локсмайстер 2017», де демонстрували свою вправність гри у більярд. Переможець отримав пам’ятний подарунок від SPV CompanyLtd. – навісний замок MUL-T-LOCK NE8G CLASSIC з ексклюзивним гравіруванням про перемогу в турнірі.

    На другий день форуму учасники прослухали лекції від  представників компаній-виробників ABLOY OY (Фінляндія) Юхи Пекки Хірвонена, Максима Пахольчука та ASSA ABLOY (Німеччина) - Валерія Бобилева.

    Дякуємо всім нашим партнерам за участь у Форумі та до зустрічі у наступному році!

    Більше фото з Х Форуму Професійних Локсмайстрів шукайте на нашій сторінці у мережі Facebook
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору