Відтепер циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 доступні у VIP та «Світлофор» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відтепер циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 доступні у VIP та «Світлофор»

  • 17.07.2014

    Відтепер циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 доступні у VIP та «Світлофор»

    Відтепер циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 доступні у VIP та «Світлофор»

    «СПВ Компані Лтд.» рада повідомити нашим професійним партнерам, що відтепер замкові циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 (мультилок) доступні для опцій VIP та 3в1 «Світлофор». Раніше опції VIP та 3в1 «Світлофор» були доступні лише на платформах MUL-T-LOCK® MT5+ Interactive (інтерактив) та Classic (класік). Спираючись на попит споживачів та широку популярність цих опцій на українському ринку, було вирішено розширити низку платформ, які підтримують VIP та 3в1 «Світлофор»

    Опція VIP призначена для захисту від несанкціонованого дублювання ключів під час монтажу нового замка або будівельних робіт, коли ключі потрапляють до рук сторонніх осіб. Комплект VIP складається з п’яти ключів та кодової картки, три з п’яти ключів – це ключі користувача та два – так звані, «монтажні» ключі. Ключі користувача постачаються у запаяній непрозорій упаковці, і отримати доступ до них, не порушивши упаковку, неможливо.  Монтаж замка здійснюється завдяки «монтажному» ключу, після цього, щоб позбавити прав доступу «монтажні» ключі, потрібно, щоб власник системи один раз закрив та відкрив замок ключем користувача.

    У свою чергу головне призначення опції 3в1 «Світлофор» - це швидке самостійне перекодування циліндру користувачем. Це зручно для тих, хто часто губить ключі або бажає миттєво змінювати кодування циліндру. До комплекту «Світлофор» входить п’ять ключів, три з яких мають зелені позначки – це робочі ключі користувача, один жовту позначку та один червону позначку. «Зелені» ключі призначені для щоденного використання при відкритті та зачинені дверей до того моменту, доки не виникне потреба перекодування циліндру. У свою чергу «жовтий» та «червоний» ключі призначені для зміни комбінації. Ключі потрібно використовувати лише у строгій послідовності: спочатку з жовтою позначкою, потім з червоною. Варто пам’ятати, що використання «жовтого» ключа відмінить доступ для «зелених» та перекодує циліндр. Те ж саме зробить «червоний» ключ, який удруге перекодує циліндр та відмінить доступ, як для «зелених» ключів так і для «жовтого». Після користування «жовтим» і «червоним» ключами повернути назад комбінацію «зеленого» ключа неможливо.   

    Відтак, поєднання популярної платформи MUL-T-LOCK® 7х7 з не менш популярними та корисними опціями VIP та 3в1 «Світлофор» розширюють інтерактивність продукції на основі циліндрів MUL-T-LOCK® 7х7.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору