Розширення системи Майстер-ключ для ГК «Буковель» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширення системи Майстер-ключ для ГК «Буковель»

  • 13.09.2016

    Розширення системи Майстер-ключ для ГК «Буковель»

    Розширення системи Майстер-ключ для ГК «Буковель»

    Генеральний імпортер продукції безпечного замикання провідних світових виробників  - «СПВ Компані Лтд.»  - беззаперечний лідер на ринку безпеки України. Фахівцями компанії було реалізовано багато проектів з установки систем Майстер-ключ (або Майстер-систем) як в приватному, так і в корпоративному сегменті.

    Все більше організацій різного рівня довіряють безпеку системам Майстер-ключ, надаючи перевагу зручності та простоті користування системою на об’єкті та її обслуговування. Саме така система свого часу була встановлена і безвідмовно функціонує на об’єктах відомого, розташованого на висоті 920 м. над рівнем моря, Гірськолижного курорту «Буковель».

    Проте, у зв’язку із новозбудованими об’єктами, у ГК «Буковель» виникла потреба у розширенні вже існуючої системи Майстер-ключ, тобто включення до неї нових об’єктів.

    Оскільки Майстер-система ГК «Буковель» побудована на замкових циліндрах  MUL-T-LOCK® Classic, було прийняте рішення щодо розширення системи саме на їх базі. Після остаточного погодження з замовником – Майстер-систему ГК «Буковель» було успішно розширено і на нові об’єкти. Таким чином, перелік вдало реалізованих проектів «СПВ Компані Лтд.» збільшився ще на один.

    Основною перевагою системи Майстер-ключ є її висока надійність та гнучкість у побудові розмежування доступу.

    За допомогою технічного рішення система Майстер-ключ робить непотрібним використання громіздких в'язок ключів у приміщенні з великою кількістю дверей і користувачів з розмежуванням прав доступу різних рівнів складності.

    Переваги системи Майстер-ключ:

    зручність і простота установки системи на об’єкті та її обслуговування;

    традиційний спосіб експлуатації (потрібен звичайний механічний ключ);

    зрозумілий і простий механізм роботи;

    відсутність обмежень щодо кількості ступенів в ієрархії Майстер-системи та її складності;

    відсутність необхідності у додатковому обладнанні (для зчитування, кодування / декодування, програмування).

    MUL-T-LOCK® Classic  є базовою моделлю циліндрів MUL-T-LOCK®, на основі якої виготовляється ряд інших моделей циліндрів компанії. MUL-T-LOCK® Classic виготовлені з використанням технології «Подвійний телескопічний пін», що передбачає 5 телескопічних пінів. Циліндри MUL-T-LOCK® Classic мають спеціальні титанові стрижні для захисту від свердління та потужну пластину із загартованої сталі - захист від перелому навпіл, що додає корпусу надзвичайної міцності, а отже і надійності.

    Відтепер ГК «Буковель» має оновлену надійну Майстер-систему, що дозволяє співробітникам мати доступ до абсолютно усіх приміщень комплексу за одним ключем, і ця система була встановлена кваліфікованими фахівцями «ЛоксМайстер Прикарпаття» (м. Івано-Франківськ) – офіційним партнером «СПВ Компані Лтд.».

    Детальніше про особливості ключових платформ MUL-T-LOCK® Classic читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та в блозі найкращий спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору