Доступно про механічний контроль доступу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Доступно про механічний контроль доступу

  • 15.10.2013

    Доступно про механічний контроль доступу

    Доступно про механічний контроль доступу
    Майстер-системи, в яких замки і ключі наділяються «правами доступу», відтепер професійно пропонуватимуть клієнтам учасники семінару «Механічний контроль доступу». Це адміністратори, менеджери і майстри спеціалізованих магазинів, приватні підприємці з Києва, Миколаєва, міст Біла Церква Київської області та Лубни (Полтавщина). 8 жовтня 2013 р. в Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд» вони з’ясували, які переваги надає система «Майстер-ключ» на базі механічних циліндрів, подивилися на можливості розмежування доступу відповідно до прав авторизації очима клієнтів і вчилися збирати прості майстер-системи на основі механічних замкових циліндрів Mul-T-Lock ( мультлок ).
     
    Такі майстер-системи не потребують електричного живлення, карток, брелоків і контролерів для їх ідентифікації, а отже, великих капіталовкладень. При цьому до системи «Майстер-ключ» можна включити навіть висячі замки, замки для обладнання та меблів, електромеханічні замки. Кваліфікований майстер зуміє об'єднати в «майстер-ключ» вхідні і внутрішні двері, а також, за потреби, стелажі, шафи, шухляди столів, камери схову; закладе можливості перекомпонування і розширення системи на майбутнє. Вона не допускає небажаних осіб у приміщення і розмежовує доступ членів родини, співробітників, тимчасового персоналу. Кожен користувач має один ключ, і він відмикає тільки ті двері, які йому дозволено.
     
     
    Системи «Майстер-ключ» охоче замовляють як для приватних помешкань, так і для офісів, великих підприємств і установ: готелів, логістичних центрів, навчальних закладів, лікарень, гуртожитків тощо. Професійні локсмайстри можуть спроектувати систему, в якій один ключ відмикатиме як двері будинку, так і двері офісу. Несанкціоноване дублювання чи підбір ключів виключені за умови застосування спеціалізованих профілів ключів для систем «Майстер-ключ».
     
    Учасники семінару «Механічний контроль доступу» опанували загальні схеми побудови майстер-систем на базі циліндрів Mul-T-Lock Classic (мультилок класик ), Interactive (мультилок інтерактив ), а також на висячих замках Padlock ( мультилок падлок ). На основі цієї лінійки циліндрів і замків розроблятимуть індивідуальні замовлення з допомогою програми MASTERpiece – єдиного рекомендованого способу розробки систем «Майстер-ключ».
     
     
    Гостей Навчально-дослідницького центру «СПВ Компані Лтд» також ознайомили з новим циліндром Interactive+ у системі FleX Control ( флекс контроль ), який дозволяє оперативно, на місці, надавати і скасовувати доступ певній групі ключів без проведення сервісних операцій.

    Насамкінець слухачі познайомилися з інтелектуальною системою контролю ключів KeyWatcher ( кейвочер ), яка поєднує фізичну надійність механічних систем замикання з функціями контролю доступу та отримання аудиту подій. Таку систему можна пропонувати замовникам механічних СКД для громадських будівель, навчальних закладів, багатоквартирних будинків, великих офісів, банків, готелів.
     
    Приватний підприємець, локсмайстер Віталій Коновал із міста Лубни Полтавської області познайомився з майстер-системою вперше: «Це для мене нове – за один раз не опануєш усіх нюансів. Я вчитимуся далі й пропонуватиму клієнтам цю замкову технологію».
     
     
    Майстер із Миколаєва Дмитро Філіпенко розповів, що магазин “Мастер и М”, у якому він працює, вже встановлював і обслуговує механічні системи контролю доступу. «Завдяки навчанню я буду детально пояснювати замовникам різницю між майстер-системами. Тепер у мене є добре сформульовані аргументи, і я зможу допомогти клієнтові обрати саме те, що відповідає його потребам», - прокоментував учасник семінару.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору