Релігійна організація долучається до сучасних замкових технологій! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Релігійна організація долучається до сучасних замкових технологій!

  • 25.02.2016

    Релігійна організація долучається до сучасних замкових технологій!

    Релігійна організація долучається до сучасних замкових технологій!
    Магазин Локсмайстер на Подолі - справжній професійний замковий центр, спеціалістам якого в наш непростий час вдається плідно співпрацювати не лише зі світськими, а й з релігійними організаціями. Зокрема, фахівці з роботи на об’єктах нещодавно успішно реалізували проект встановлення майстер-системи з керування доступом у приміщеннях церкви Ісуса Христа.
     
    Церква Ісуса Христа - це релігійна організація реставраціоністского походження, найбільш велика гілка мормонізму. Ця релігійна організація має декілька об’єктів нерухомості як в Києві, так і по всій  Україні що і спонукало її керівництво звернутися в магазин Локсмайстер на Подолі для розробки і установки сучасної майстер-системи.
     
     
    За даним завданням фахівці магазину розробили та встановили майстер-систему на ключовій платформі MUL-T-LOCK® Classic.
     
    Циліндри для замка MUL-T-LOCK® Classic – це базова модель циліндрів MUL-T-LOCK® (Мультилок), механічна стійкість яких забезпечується:
    Патентованою технологією «Подвійний телескопічний пін», що передбачає 5 телескопічних пінів;
    Запатентованим ребристим плугом;
    Захистом від висвердлювання завдяки титановим стержням та загартованому піну;
    Підсиленою ХР-пластиною корпусу, що додає йому надзвичайної міцності;
    Кількістю кодових комбінацій, що становить 3,2 млн.
    MUL-T-LOCK® Classic
    Завдяки встановленій майстер-системі служителі тепер мають можливість ефективно керувати доступом до різноманітних приміщень шляхом впорядкування доступу для уповноважених осіб.
     
    Окрім майстер системи, спеціалісти магазину провели ревізію приміщення на предмет можливості несанкціонованого проникнення та встановили нову захисну фурнітуру та замки.

    Таким чином сучасні інноваційні рішення у галузі безпеки та розмежування доступу забезпечують не тільки комфорт користування, але й надають низку зручних рішень не лише корпоративним об’єктам, а й релігійним організаціям.

    Детальніше про особливості ключових платформ MUL-T-LOCK® Classic читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору