Наші іноземні партнери - RYOBI / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Наші іноземні партнери

  • RYOBI, Японія

     
    Японські дотягувачі №1 у світі
     
     
    ІСТОРІЯ
     
    Японія. Країна надточних технологій. Країна прогресу та динамічного розвитку. Країна, де органічно поєднуються казкові природні ландшафти і схожа на фантастичну кіношну декорацію архітектура. Країна, яка з військових руїн за кілька десятиліть побудувала найпотужнішу економіку. Японське економічне диво стало можливим завдяки високій технологічності процесів на всіх рівнях. «Японська якість» - синонім точності, надійності і безвідмовної роботи. Всі ці характеристики втілюються і в продукції японського бренду Ryobi ( ріобі ).
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
     
    ПРО ПАРТНЕРСТВО
     
    «СПВ Компані Лтд» - ексклюзивний імпортер дверних дотягувачів виробництва RYOBI ( ріобі ) в Україні з 2003 року. Приймаючи рішення про співпрацю, компанія «СПВ Компані Лтд» орієнтувалася на більш ніж півстолітній досвід виробництва, широту лінійки продукції, постійне залучення інтелектуальних ресурсів, і, як наслідок, безумовне лідерство RYOBI ( ріоби ) на світовому ринку.
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
    Сьогодні RYOBI ( ріобі ) – один із шести стратегічних брендів компанії «СПВ Компані Лтд».
     
     
     
    ЧОМУ МИ ОБРАЛИ RYOBI (РІОБИ)?
     
    Надійність і довіра клієнтів з усього світу

    Досконалий дизайн для будь-якого інтер'єру

    Інвестиції виробника в розвиток і вдосконалення продукції

    Точні терміни поставок

    Неперевершена японська якість
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
     
    ПРО КОМПАНІЮ

    RYOBI (ріобі) - заснована в 1943 році міжнародна корпорація.
     
    Головним напрямом роботи є виробництво продукції за технологією прецизійного алюмінієвого лиття під високим тиском. Інноваційні технології у виробництві комплектуючих для автомобільної промисловості, електроніки та інших галузей, які застосовують у RYOBI (ріоби), дали змогу компанії стати світовим лідером.
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
    У виробництві дверних дотягувачів RYOBI ( ріобі ) використовуються досконалі технології литва і високоточні механічні компоненти. За технічними характеристиками і дизайном дотягувачі RYOBI ( ріобі ) є кращим рішенням для дверей - як корпоративних, так і приватних об'єктів. Дотягувачі RYOBI        ( ріоби ) надійні, розраховані на тривалий термін експлуатації. Як і вся продукція японського підприємства, дотягувачі є втіленням якості, ергономічності і зразком промислового дизайну.
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
    Світову першість RYOBI ( ріобі ) тримає в різних галузях високоточного литва. В галузі промислового лиття та виготовлення високоточних алюмінієвих деталей корпорація RYOBI ( ріобі ) є найбільшим виробником у світі, в тому числі, основним субпідрядником автомобільної промисловості Японії. До переліку партнерів RYOBI ( ріоби ) входять майже всі світові автомобільні гіганти. Понад дві тисячі високоточних литих деталей (блоки циліндрів, трансмісія, корпусні деталі тощо) застосовуються більш ніж у 100 моделях японських, американських, європейських авто.

    Виробництво на підприємстві максимально автоматизоване. Потужне конструкторське бюро дає змогу постійно вдосконалювати продукцію, а система контролю якості гарантує високу надійність виробів.
     
    Виробник дверних дотягувачів.
     
    До складу RYOBI ( ріобі ) входить 11 заводів на території Японії, США і Великобританії. Незалежно від країни-виробника, продукція незмінно відрізняється високою якістю.

    RYOBI ( ріоби ) має налагоджені потужні канали збуту по всьому світу. За обсягами продажів дверних дотягувачів японський концерн RYOBI ( ріобі ) посідає перше місце у світі.

     

    Відео

     
     
    Сертифікати:

     
    RYOBI    certificate
     
     
    Найпопулярніші продукти RYOBI:
     
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору