Розширення кольорової гами дотягувачів RYOBI / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширення кольорової гами дотягувачів RYOBI

  • 25.09.2017

    Розширення кольорової гами дотягувачів RYOBI

    Розширення кольорової гами дотягувачів RYOBI

    У жовтні асортимент SPV Company Ltd. серед дотягувачів RYOBI поповнився продукцією в нових кольорах – чорному і сірому антрациті

    Ці кольори останнім часом стали дуже популярними у замовників вікон та профільних дверей, тож виник попит і на дотягувачі в таких же кольорах.

    Найпопулярніші у виробників профільних дверей моделі накладних дотягувачів відтепер будуть постійно в наявності на складі в нових кольорах:

    дотягувачі RYOBI

    • дотягувач накладний 9903 BLACK
    • дотягувач накладний 9903 GREY_ANTHRACITE;
    • дотягувач накладний D-1554 BLACK;
    • дотягувач накладний D-1554 GREY_ANTHRACITE.

    дотягувачі накладні RYOBI в кольорахКрім того, ці моделі наявні в таких кольорах:

    • SILVER (сріблястий);
    • DARK_BRONZE (бронза);
    • SILVER_BRONZE (срібляста бронза);
    • GLOSSY_WHITE (білий глянцевий).

    Чому необхідні дотягувачі?

    дотягувачі RYOBI в кольорахДотягувач забезпечує плавне зачинення дверей, захищаючи таким чином дверні конструкції від ударів. У системах контролю доступу дотягувач є обов’язковим елементом, оскільки двері повинні зачинятися після кожного відкривання.
    Простою допомогою у щільному закритті дверей функціонал та корисність дотягувачів не обмежується, адже мимоволі вони також виконують протипожежну і теплозберігаючу функції!
    Наприклад, коли людина випадково забуде зачинити за собою двері, а температура з різних сторін дверного отвору відрізняється, дотягувач допоможе зачинити двері до кінця, убезпечуючи від зміни мікроклімату всередині приміщення. У випадку ж виникнення пожежі дотягувачі взагалі стають елементом безпеки, оскільки фактично перешкоджають подальшому поширенню вогню.

     logo RYOBI

    У сучасному світі всі ці позитивні моменти давно зрозуміли і часто в нормативних актах прописують обов’язковість встановлення дотягувачів дверей, особливо там, де передбачається значне скупчення людей. Тож останнім часом дотягувачі, зокрема, пропозиція від японської компанії RYOBI, користується значною популярністю.

    Велика кольорова гама дозволяє підібрати колір дотягувала RYOBI під колір дверей,завдяки чому будь-яке приміщення стане не лише безпечнішим і комфортнішим, але й привабливішим! Тож завітайте на сайт-вітрину lock.ua і оберіть дотягувач, який відповідає потребі.

    дотягувачів RYOBI для безпеки та краси Ваших дверей

    Розпакування дотягувачів RYOBI серії 9900

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору