Дотягувачі RYOBI серії 9903: два нових кольори / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Дотягувачі RYOBI серії 9903: два нових кольори

  • 06.11.2017

    Дотягувачі RYOBI серії 9903: два нових кольори

    Дотягувачі RYOBI серії 9903: два нових кольори

    Одним із напрямів діяльності SPV Company Ltd. є імпорт якісних японських дотягувачів марки RYOBI. Ця марка пропонує різноманітний спектр дотягувачів як за функціональними характеристиками, так і за кольорами. Тож із ними приміщення стануть не лише безпечнішими, але й набагато красивішими. Ширші можливості для декору приміщень нададуть два нових сучасних кольори дотягувачів RYOBI 9903 - чорний і сірий антрацит!

    Характеристики дотягувача RYOBI серії 9903

    Серія 9903 дотягувачів RYOBI призначена як для внутрішніх, так і зовнішніх дверей, які мають вагу до 65 кг., а ширину не більше 965 мм. Дотягувачі RYOBI серії 9903 здатні коректно працювати в широкому діапазоні температур від -20°С до +45°С, що відповідає середньому температурному режиму України.

    RYOBI 9903 BLACK

    Однією з чільних характеристик дотягувачів RYOBI є хороше співвідношення показника ціна/якість. Відрізняються дотягувачі й своєю надійністю, яка обумовлена ресурсом у 500 000 циклів. Функціонально дотягувачі мають дві швидкості – основну і швидкість закриття, що регулюються гвинтами, маркованими цифрами 1 і 2 на корпусі відповідно. Дотягувачі регулюються в діапазоні 2 і 3 класу за рахунок переміщення вздовж дверного полотна.

    Кольорова гама дотягувача RYOBI серії 9903

    Дотягувачі RYOBI допомагають обладнати приміщення додатковим оснащенням у відповідності до загальної стилістики інтер’єру, адже ці пристрої постачаються у різних кольорах: коричневому, сріблястому, сріблясто-бронзовому і глянцево-білому. Крім цього, віднедавна доступні два нових кольори – чорний і сірий антрацит. Так само й стандартну тягу з декоративним ковпачком можна замовити у відповідному забарвленні. Комплектація кожного дотягувача включає інструкцію з технічними параметрами, монтажний шаблон, а також комплект саморізів.

    lock.uaЩоб замовити або підібрати дотягувач RYOBI серії 9903, заходьте на сайт-вітрину SPV Company Ltd. – lock.ua!

    Розпакування дотягувачів RYOBI серії 9900

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору