Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200

  • 27.03.2018

    Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200

    Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200

    Компанія RYOBI випустила принципово новий продукт - дотягувачі накладного типу серії D-1200. Вони відрізняються від попередніх більш сучасним виглядом та виготовлені для забезпечення закривання зовнішніх і внутрішніх дверей. Компанія SPV Company Ltd. має в наявності дані моделі дотягувачів на складі, тому їх можна придбати вже сьогодні.

    Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200
    Дотягувачі здатні керувати дверима з вагою навіть до 80 кг і шириною полотна до 1100 мм. Щоб відрегулювати положення дотягувача, достатньо змінити розташування на рамі опорної лапки, а також позицію власне дотягувача щодо осі завісів.
     

    Основні характеристики і переваги дотягувачів серії D-1200:

    Нові дотягувачі RYOBI серії D-1200
    • дотягувач працює в широкому діапазоні температур - від -20C° до +45C°.
    • робота в режимі 2 швидкостей регулювання;
    • наявність клапана ВС;
    • наявність спеціальних отворів для клапанів з відтиском, що запобігають втраті масла при неправильному регулюванні дотягувача;
    • широкий вибір кольорової гами корпусу;
    • продуманий дизайн (всі елементи кріплення дотягувача приховані під кришкою);
    • можливість вибору однієї з трьох тяг - універсальної (univ_arm), ковзної з фіксацією (SLD_HO_ARM) і стандартної (STD_ARM).
     

    Слід зауважити, що комплектація у всіх дотягувачів серії однакова. Можна вибрати виріб певного кольору (чорний, бронзовий металік, сріблястий, білий). Крім самого дотягувача, комплект включає набір саморізів, інструкцію і монтажний шаблон.

    Конструктивні особливості нових тяг наступні:

    1. Стандартна тяга. Вона повністю видозмінена в порівнянні з попередніми. Немає поділу на дві частини, регулювання довжини куліси виконано зручно. Завдяки цьому дотягувач стало простіше встановлювати і регулювати.
    2. Універсальна. Встановлюючи кронштейн для забезпечення паралельного розташування тяги відносно полотна дверей, тепер не потрібно розбирати опорну лапку. Достатньо закріпити його гвинтами до тяги.
    3. Ковзна з фіксацією. Механізм фіксації відкритих дверей дотягувачем став більш досконалим. Тепер максимально можливий кут відчинення залежить лише від довжини рейки тяги. Завдяки цьому регулювання кута відчинення можна здійснити більш точно.

    Компанія RYOBI в черговий раз підтверджує, що робить якісну і сучасну продукцію!

    lock.uaЩоб підібрати та замовити дотягувач RYOBI серії D-1200, заходьте на сайт-вітрину SPV Company Ltd. – lock.ua!
     

    Дотягувачі RYOBI серії 1200 Розпаковка Огляд

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору