RYOBI (риоби) та ROSTEX (ростекс) встановили у харківському аеропорті / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > RYOBI (риоби) та ROSTEX (ростекс) встановили у харківському аеропорті

  • 01.10.2012

    RYOBI (риоби) та ROSTEX (ростекс) встановили у харківському аеропорті

    RYOBI (риоби) та ROSTEX (ростекс) встановили у харківському аеропорті
    Партнер «СПВ Компані Лтд» - харківський Локсмайстер-центр «Безопасность» протягом року співпрацює з місцевим аеропортом. У «Безопасность» звикли пропонувати своїм клієнтам краще – продукцію, послуги та консультації. До провідного Локсмайстер-центру харківщини представники технічного відділу аеропорту звернулися завдяки відмінній репутації та досвіду продажів на найскладніші об’єкти регіону.

    Серед продукції, що вже встановили у аеропорті – дотягувачі і фурнітура з асортименті «СПВ Компані Лтд». За час співпраці на об’єкт продали та встановили сорок дотягувачів RYOBI (ріобі) та п’ятдесят комплектів фурнітури ROSTEX (ростекс). Потреба у якісному рішенні для приміщень та терміналів аеропорту виникла під час проведення ремонту. Продукцію RYOBI (ріобі) та ROSTEX (ростекс) встановили у приміщеннях та терміналах аеропорту, в тому числі – і ВІП-рівня. Встановлена продукція вже успішно експлуатується протягом дев’яти місяців, за час яких пройшов ФЧ Євро-2012 та два курортні сезони.
     

    Встановлені дотягувачі RYOBI (ріобі) японського виробництва спеціально призначені для встановлення у великогабаритні зовнішні та внутрішні двері, які потребують затримки зачинення та підлягають сильному тиску та навантаженню. Особливістю RYOBI (ріобі) є високий ресурс експлуатації та точність виготовлення складових частин.

    Чеські комплекти міжкімнатної фурнітури ROSTEX Real SNH (ростекс) виготовлені з нержавіючої сталі. Широкий вибір дизайну міжкімнатної фурнітури дав змогу обрати замовнику підходящі за кольором та формою моделі. Міжкімнатна фурнітура на окремих щитках зі зручною декоративною ручкою органічно доповнила дизайн приміщення аеропорту.
     

    Нині співпраця партнера «СПВ Компані Лтд» магазину «Безопасность» з харківським аеропортом триває – встановлено та введено в експлуатацію СКД, реалізовано низку рішень з безпеки. «СПВ Компані Лтд» висловлює щиру подяку за довіру до продукції з асортименту компанії та робитиме все можливе для своєчасних поставок та актуалізації товарних груп.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору