Навчений майстер – слухняні двері / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Навчений майстер – слухняні двері

  • 03.10.2013

    Навчений майстер – слухняні двері

    Навчений майстер – слухняні двері
    Щоб грамотно порадити клієнтові дверні дотягувачі, якісно їх змонтувати й відрегулювати, фахівці проходять навчання з підвищення кваліфікації. Семінар “Дверні дотягувачі” відвідали минулого тижня установники, менеджери й адміністратори спеціалізованих магазинів із Києва, Білої Церкви та Одеси. У Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд» розповідали про особливості продукції та проводили практичне заняття зі встановлення дотягувачів різних видів і класів, які представляє на ринку України «СПВ Компані Лтд».
     
     
    Учасники семінару обговорили технічні характеристики накладних, врізних і підлогових дотягувачів, порівняли особливості конструкцій рейкового механізму та механізму кулачкової дії. Гості Навчально-дослідницького центру відчули, як поводяться двері з дотягувачами виробництва провідних світових компаній, таких як: RYOBI ( ріобі ) й ABLOY ( аблой ) при комплектації їх різними видами тяги: стандартною, стандартною з фіксацією, паралельною та ковзною. Практичне заняття було присвячене монтажу на макети дверей і розрахунку зусилля дотягувачів за спеціальною формулою.
     
     
    «Коли інформацію наживо подає професіонал, це значно інформативніше, ніж коли ти читаєш на сайті чи в буклеті. Найважливіше, що в мене була змога поставити ті запитання, які давно хвилювали: чому дотягувачі виходять із ладу і як встановити їх так, щоби цьому запобігти», - поділився враженнями від заходу учасник семінару, менеджер білоцерківського магазину «Замок» Руслан Надопша.
     
     
    «Майстри і менеджери з’ясували відмінності в продукції різних класів, видів тяги, типів регулювання, зорієнтувались у товарах різних виробників і своїми руками попрацювали з дверними дотягувачами. Тепер вони зможуть аргументовано пояснити переваги кожної пропозиції, допомогти клієнтові з вибором. Сподіваюся, що семінар сприятиме зростанню продажів дверних дотягувачів, які справедливо вважаються ознакою «цивілізованих дверей», - зазначив Євген Мішин, відповідальний за технічну підтримку та навчання за напрямком «Механічна продукція» «СПВ Компані Лтд».
     
     
    Перелік найближчих семінарів дивіться ТУТ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору