Інтерв'ю
Локсмайстер-центр ЛоксМайстер на Подолі

Локсмайстер-центр «ЛоксМайстер на Подолі»

- Магазин існує з 2003 року і цього року ми святкуємо 12 років. З моменту відкриття основним напрямком нашої діяльності був продаж замково-скоб'яних виробів і дверей. Це механічні та електромеханічні замки, циліндрові механізми, захисна фурнітура, дотягувачі, сейфи , тобто весь спектр продукції, який забезпечує безпеку приватним та юридичним особам: організаціям, офісам, корпоративним клієнтам. Наша основна мета - комплексно вирішити питання безпеки наших клієнтів. Ми намагаємося продавати рішення, а не продукцію. Саме тому, наш магазин надає всі необхідні консультаційні, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи.

Ми працюємо не тільки у Києві, але й у Київській області. Наші команди часто обслуговують котеджні містечка, де ми надаємо послуги не тільки клієнту, який нас запросив, а й найближчим сусідам, які бажають вирішити проблеми захисту рухомого та нерухомого майна. До того ж, у приміських котеджних містечках завжди є в наявності господарство, яке включає не одну, а кілька дверей. Таким чином, ми пропонуємо вирішити не тільки питання безпеки, але й комфорту експлуатації. На порятунок приходять усілякі майстер-системи: Один ключ і Майстер-ключ. З перевагами, які пропонує майстер-система, замки будуть виконувати не тільки функцію безпеки, але й функцію розмежування та координації доступу.

До слова, наш магазин є Авторизованим центром з виготовлення ключів. У нас можна виготовити дублікати всієї широкої лінійки патентованих ключів Mul-t-lock® і Abloy®.

З моменту відкриття основним напрямком нашої діяльності був продаж замково-клямрових виробів і дверей. Це механічні та електромеханічні замки, циліндрові механізми, захисна фурнітура, дотягувачі, сейфи, тобто весь спектр продукції, який забезпечує безпеку приватним та юридичним особам: організаціям, офісам, корпоративним клієнтам.

- У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

- Наша перевага в комплексному підході до вирішення проблем. Завдання наших менеджерів полягає в тому, щоб підібрати для нашого клієнта оптимальне рішення з безпеки. Наші фахівці оцінюють двері, які встановлені у клієнта на даний момент, аналізують завдання, які мають вирішувати замкові продукти, і пропонуємо рішення, при якому вхідні двері будуть найкраще виконували функцію захисту приміщення. Після проведення консультації з клієнтом, домовляємося про асортимент продукції в прийнятній для покупця цінової категорії. Далі проводимо монтаж замкової продукції або дверей, беремо на обслуговування, виконуємо всі гарантійні та післягарантійні роботи.

- Коли почалося Ваша співпраця з СПВ Компані Лтд.?

- Наше співробітництво почалося давно й є плідним й донині. З моменту відкриття «ЛоксМайстер на Подолі» основний асортимент магазину - це продукція, яку імпортує «СПВ Компані Лтд.»

- Як Ви вважаєте, в чому основна перевага замкової продукції від Mul-t-lock® і Abloy®?

- Mul-t-lock® і Abloy® - це наші базові пропозиції кінцевому споживачеві. Mul-t-lock® - це хороший якісний продукт з широкою лінійкою та великим ресурсом роботи. У свою чергу, Abloy® - безпрецедентний бренд, який на ринку Києва та України відомий досить давно. Професіонали знають продукти Abloy® по пострадянському простору, коли замкова продукція Abloy® зайшла до нас з Фінляндії через Петербург. У той час дуже багато українських і радянських виробників відштовхувалися у своїх розробках від конструктиву, запропонованого фінами. З професійного досвіду можу з упевненістю сказати, що звернувшись одного разу до продукції Abloy® і відчувши всі переваги істинної європейської якості, від неї вже не відмовляються.

Mul-t-lock® і Abloy® - це наші базові пропозиції кінцевому споживачеві. Mul-t-lock® - це хороший якісний продукт з широкою лінійкою й великим ресурсом роботи. У свою чергу, Abloy® - безпрецедентний бренд, який на ринку Києва та України відомий досить давно.

- Який захист Ви порадили б встановлювати на вхідні двері та як покупцю вибрати якісні двері?

- При виборі вхідних дверей багато залежить від завдань, які вона зобов'язана виконувати. Якщо в дверях існує найменший недолік, можна з упевненістю стверджувати, що даний виріб уже не зможе бути дверима безпеки. Ті бренди, з якими ми працюємо, у тій чи іншій мірі вирішують усі можливі завдання з безпечного замикання приватного та корпоративного майна. Наш основний продукт - двері Mul-t-lock®. Купуючи двері Mul-t-lock®, клієнт одержує не тільки відмінне рішення з безпеки, а й гнучку платформу для різних дизайнерських рішень: наприклад, розробки декоративної МДФ-накладки з використанням ізраїльської плівки ПВХ Vinorit® (Віноріт).

Також ми працюємо з вхідними дверима Сталь-М і Нова Каховка - це все відмінні заводські полотна, які виготовлені з урахуванням інженерних рішень, пройшли випробування, мають відповідні сертифікати. Клієнт перед покупкою вхідних дверей повинен розуміти, який продукт він купує та які гарантії отримає. Адже не завжди є сенс економити, найчастіше ризик невиправданий. Потрібно пам'ятати, у самий скрутний момент з неякісними вхідними дверима можуть виникнути проблеми, з якими не зрозуміло, куди і до кого звертатися. Тому, ми радимо купувати вхідні двері тільки в професійних локсмайстер-центрах, які є членами Української Локсмайстер Федерації (УЛФ), де вам нададуть весь спектр супровідних послуг з монтажу вхідних дверей і подальшого сервісного та гарантійного обслуговування.

Якщо в дверях існує найменший недолік, можна з упевненістю стверджувати, що даний виріб уже не зможе бути дверима безпеки. Ті бренди, з якими ми працюємо, у тій чи іншій мірі вирішують усі можливі завдання з безпечного замикання приватного та корпоративного майна.

- - Яка установка або продаж найбільше запам'яталася? Чому?

- Була кумедна ситуація, пов'язана з продажем дверей Mul-t-lock®. У клієнта, який її придбав, були якісь проблеми кримінального характеру. І так сталося, що після монтажу нових вхідних дверей, до нього завітала виконавча служба. Фахівці служби витратили на відкриття дверного полотна із застосуванням спецінструменту близько години. У підсумку, після того, як відкриття таки відбулося, виконавці у розмові з нашим клієнтом підтвердили, що вхідні двері Mul t-lock® продемонстрували відмінний результат. А вони знають у цьому питанні сенс, так як згідно службового обов'язку часто виконують подібні роботи. Уже через день наш клієнт повернувся назад до магазину та придбав точно такі ж двері.