Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ
Головна > Де купити > Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ

Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ

Найпопулярніша продукція, монтаж якої не потребує спеціальних навичок та інструментів, представлена в мережі будівельних супермаркетів типу DIY (англ. Do it yourself, «Зроби сам»).

ZROBU_SAM

 
Частина врізного замка, де міститься кодовий механізм із секретною інформацією. Керує засувом замка – ригелем. Можна змінювати серцевину, залишивши замок, і добирати циліндри до дверей різної товщини. Циліндр із тумблером дозволяє зачинити/відчинити двері зсередини без ключа.
 
Автоматично закривають двері та дає змогу відкрити їх без надмірних зусиль. Необхідні для протипожежних та евакуаційних дверей. Для дверей з електрозамками, електрозащіпками, кодовими замками дотягувач є невід’ємним елементом контролю доступу. Встановлюють і на міжкімнатні двері.
 
Ручка, плата захисту замка, протектор циліндра (шайба). Саме якісну захисну, а не декоративну, фурнітуру слід встановлювати на вхідні двері, щоб запобігти спробам крадіїв проникнути всередину будинку чи квартири. Забезпечує зручну і надійну експлуатацію дверей.
 
Основний елемент замикального пристрою, який утримує двері в зачиненому стані й перешкоджає незаконному проникненню. Саме врізні замки вважаються найнадійнішими для вхідних дверей. Монтуються безпосередньо у дверне полотно. Практично непомітні і не змінюють зовнішній вигляд дверей.
 
Принцип їх замикання базується на утриманні разом двох частин дверей, де розташовані петлі-вушка, накладна пластина тощо, за допомогою дужки. Зазвичай навішується на ворота гаражів, хвіртки, двері господарських приміщень. Ланцюгом і  висячим замком фіксують човни, катери, велосипеди.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору