Дотягувачі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Дотягувачі

Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ

ZROBU_SAM

Дотягувачі
Дотягувач – пристрій, який автоматично закриває двері і дає змогу відкрити їх без надмірних зусиль. У більшості випадків дотягувачі встановлюють на вхідні двері для впевненості, що за будь-яких умов вони будуть гарантовано зачинені, навіть без контролю й допомоги людини. Особливо важливо це для протипожежних та евакуаційних дверей. Для дверей з електрозамками, електрозащіп ками, кодовими замками тощо дотягувач є невід’ємним елементом. Таким чином здійснюється контроль доступу. Існують ситуації, коли і всередині приміщення є необхідність обмежити доступ до деяких кімнат або просто не лишати двері відчиненими навстіж, тоді дотягувачі встановлюють на міжкімнатні двері офісних або житлових приміщень.

Починати вибір дотягувача слід із визначення його класу, для чого вимірюють ширину дверного полотна та приблизну вагу. Від обраного класу дотягувача залежатиме сила, з якою будуть зачинятися двері. Чим важчі та ширші двері, тим потужніший потрібен дотягувач.

Дотягувачі RYOBI для внутрішніх та зовнішніх дверей Дотягувачі для промислових внутрішніх та зовнішніх дверей  Дотягувачі RYOBI для внутрішніх та зовнішніх дверей

Якщо Вам потрібен надійний і стильний дотягувач за доступною ціною, рекомендуємо зупинити свій вибір на японській продукції RYOBI®. Для внутрішніх та легких зовнішніх дверей підійде дотягувач RYOBI® 9903 STD. Додаткові опцій та ресурс експлуатації 1 мільйон циклів запропонують моделі дотягувачів RYOBI® D-2055V BC UNIV з уповільненням відчинення і RYOBI® DS-1554 STD НО з фіксацією відкритого положення.

 

Поради щодо підбору та умов експлуатації дотягувачів
  • Не слід допомагати закритися чи притримувати двері, укомплектовані дотягувачем. Через це збільшується тиск усередині ємності з масляною рідиною і виникає ймовірність псування виробу. Просто відкрийте двері, все інше зробить за Вас якісний дотягувач RYOBI®.
  • При виборі швидкостей зачинення не викручуйте гвинти регулювання настільки, щоб вони виходили за площину бічної поверхні корпусу – це загрожує витоком робочої рідини та порушенням справного функціонування.
  • Пам’ятайте, що зміна погодних температур впливає на швидкість зачинення дотягувача: в спеку – прискорюється, на морозі – уповільнюється.
  • В умовах підвищеної інтенсивності експлуатації дверей рекомендується застосовувати дотягував класом вище, ніж параметри дверей.
  • Встановити дотягувач слід згідно з інструкцією з монтажу, наданою виробником. Якщо Ви не в змозі самостійно провести монтаж виробу, дібрати його до дверей або відрегулювати, варто звернутися до фахівців у авторизований сервісний центр.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору