Замки висячі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Замки висячі

Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ

ZROBU_SAM

Висячі замки
Принцип замикання висячих замків базується на утриманні разом двох частин дверей, де розташовані петлі-вушка, накладна пластина тощо, за допомогою дужки. Зазвичай навішується на ворота гаражів, хвіртки, двері господарських приміщень, сараї, майстерні тощо. Також використовуються для запобігання крадіжкам транспортних засобів та рухомих об’єктів, таких як: човен, катер, велосипед тощо, які фіксують ланцюгом із замком. Висячі замки прості у використанні, не потребують підготовки для встановлення, можуть переміщуватися з об’єкта на будь-який інший об’єкт.

logo_MUL-T-LOCK
Висячі замки MUL-T-LOCK Висячі замки MUL-T-LOCK
logo_ABLOY
Висячі замки ABLOY Висячі замки ABLOY

Зверніть увагу на висячі замки MUL-T-LOCK® G-47 і G-55, особливо стійкі до корозії. Вони мають циліндровий механізм і обладнані дужкою із загартованої сталі із вмістом бору, що суттєво ускладнює її перепилювання. Висячі замки MUL-T-LOCK® G-47P, G-55P мають іще й протектор дужки – це додатковий захист від зламування. А висячий замок підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® М-13 особливий тим, що його корпус виконаний із нержавіючої сталі й відповідає класу секретності High Security. В усіх моделях ключ виймається тільки у замкненому стані. Ключі дублюються лише за пред’явлення унікальної кодової картки.

Фінські висячі замки ABLOY® з-поміж інших вирізняються безвідмовністю навіть під впливом кислотного середовища, солі, перепаду температур (окремі моделі – від +45°C до - 40°C! ) Саме тому їх рекомендують як найкращий варіант в умовах агресивного довкілля й жорстких умов експлуатації. Загартована сталь корпусу та загартована сталь із вмістом бору – для дужки, — унеможливлюють злам і перепилювання. Загартована шайба захищає від свердлування та проникнення в циліндр.
У більшості будмаркетів є у продажу моделі висячих замків ABLOY® PL340, PL350, а також варіанти з протектором дужки з протектором дужки ABLOY® PL342 і PL362.

 

Поради щодо підбору та умов експлуатації висячих замків
  • Користуйтеся висячими замками тільки з якісними навісами, бажано оригінальними, того ж виробника.
  • Попри те, що всі замки мають отвори для виводу вологи, яка може потрапити до внутрішніх частин замка, рекомендовано додатково застосовувати елементи для захисту замка від прямого проникнення дощу та снігу. У зимовий період можна змащувати отвір входу дужки та циліндр аерозольними змазками типу WD-40, LQ-40, щоб запобігти замерзанню вологи всередині замка.
  • Не допускайте падіння замка зі вставленим у нього ключем.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору