Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK TRAKA 21 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK TRAKA 21

  • 12.07.2018

    Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK TRAKA 21

    Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK TRAKA 21

    На будь-якому підприємстві важливо забезпечити надійний контроль за ключами та вести облік їх використання. І якщо раніше це робилося за допомогою ручних методів, то зараз SPV Company Ltd пропонує надійну та сучасну електронну систему MUL-T-LOCK® TRAKA 21.

    Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK® TRAKA 21
     
    MUL-T-LOCK® TRAKA 21 - проста у використанні, інноваційна та надійна електронна система зберігання ключів. Вона має міцну сталеву конструкцію та використовує технологію радіочастотної ідентифікації (RFID). Система дозволяє одночасно зберігати в сталевій шафі до 21 ключа. А використання технології plug and play дозволяє просто встановити прилад та використовувати його, не налаштовуючи попередньо з використанням комп’ютера.
     

    Загальні властивості системи
    MUL-T-LOCK® TRAKA 21:

    • Сенсорний дисплей, необхідний для зручного введення коду доступу, а також для перегляду звітів по використанню ключів.
    • Можливість наданні індивідуальних доступів для 1000 користувачів.
    • Повна автономність системи.
    • Можливість завантаження звітів через USB на електронний носій для перегляду на комп’ютері.
    • Аварійне відмикання в екстрених випадках.
    • Звуковий сигнал при спробі несанкціонованого доступу до системи.
    • Використання брелоків iFobs з протизламним кільцем.
    • Світлодіодна індикація комірок, завдяки якій можна швидко визначити, який ключ потрібно брати та куди його потім повернути.
     
    Зберігайте ключі на підприємстві в MUL-T-LOCK® TRAKA 21
     
    Принцип використання системи  TRAKA 21 достатньо простий. До кожного ключа приєднується брелок iFob за допомогою спеціального одноразового нез’ємного кільця. Ключ поміщається у шафу, отримати доступ до якої можна після введення паролю. Далі користувачу стають доступними тільки ті ключі, до яких йому надали доступ (горить зелений індикатор). При поверненні ключа код на панелі вводиться повторно, а помаранчевий індикатор підказує, в яку комірку його треба розмістити. Кожен користувач має свій унікальний код, завдяки чому є можливість відслідкувати дії всіх, хто має доступ до системи.
     
    Система зберігання та контролю обігу ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 у поєднанні з системою Майстер-ключ на базі високобезпечних замків та циліндрів MUL-T-LOCK® та ABLOY® – це найкраще рішення для вашого бізнесу! А якщо на вашому підприємстві використовується більше 21 ключа, ви можете встановити декілька пристроїв TRAKA 21, об'єднавши їх в одну систему.
     
    lock.uaЗамовити MUL-T-LOCK® TRAKA 21 можна на онлайн-вітрині – lock.ua!
     
     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору