Контроль та аудит механічних ключів разом з системою MUL-T-LOCK® Traka 21 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Контроль та аудит механічних ключів разом з системою MUL-T-LOCK® Traka 21

  • 29.10.2015

    Контроль та аудит механічних ключів разом з системою MUL-T-LOCK® Traka 21

    Контроль та аудит механічних ключів разом з системою MUL-T-LOCK® Traka 21
    Система MUL-T-LOCK® Traka 21 являє собою готове інноваційне рішення з управління та контролю механічних ключів для малих та середніх підприємств. Контроль за механічним ключем – одна з вразливих ланок системи безпеки. Саме тому з метою уникнення зловживань з боку несумлінного персоналу, ключі потребують додаткового нагляду та контролю перебування на бізнес-об’єкті.
    Система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака)
    Система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 забезпечить доступ до ключів лише авторизованим особам, надійно зберігатиме їх у сталевому боксі та вестиме аудит подій. Кожний ключ у системі Traka 21 індивідуально блокується в своїй комірці, що попереджає неконтрольоване використання механічних ключів та ймовірний зрив важливих бізнес-операцій через відсутність потрібного ключа у певний момент.Система контролю ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака) База даних MUL-T-LOCK® Traka 21 розрахована на 1000 користувачів, що легко охоплює штат малих та середніх підприємств – філій банків, промислових підприємств, торгових центрів, магазинів, автосалонів тощо.
     
    Вхід до системи Traka 21 відбувається за допомогою персонального коду. Після авторизації користувач зможе взяти з боксу лише дозволені ключі, які система для зручності підсвітить зеленим світлодіодом. Неможливо взяти недозволений ключ непомітно, адже всі ключі кріпляться до брелока iFob за допомогою спеціальних металевих кілець, які оснащені одноразовим замком. Непомітно зняти ключ з кільця без його руйнування неможливо.
     
    Докладніше про систему MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (Мультилок Трака) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Принцип дії MUL-T-LOCK® TRAKA 21 дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору