Відкрито новий центр з виготовлення ключів ABLOY® у ТЦ DREAM TOWN / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відкрито новий центр з виготовлення ключів ABLOY® у ТЦ DREAM TOWN

  • 12.06.2014

    Відкрито новий центр з виготовлення ключів ABLOY® у ТЦ DREAM TOWN

    Відтепер власникам продукції ABLOY®, що проживають на Оболоні та Троєщині, дістатися до сервісного центру фірмової продукції та отримати консультацію набагато легше, адже у Києві відкрито новий Авторизований сервісний центр з обслуговування усього спектру продукції ABLOY® у ТЦ "DREAM TOWN". Якісна та надійна продукція фінського виробника ABLOY® все більше набуває популярності серед киян. Новий авторизований сервісний центр - вже четвертий, що відкрився у столиці.
     
    Новий центр з виготовлення ключів ABLOY®, розташований у магазині "Комплексне рішення", надає цілу низку сервісних послуг, зокрема:
    1. Виготовлення патентованих ключів ABLOY® Protec та Protec2;
    2. Перекодування циліндрів ABLOY® Protec та Protec2;
    3. Виготовлення систем "Один ключ" на базі циліндрів та замків ABLOY® Protec2;
    4. Виготовлення систем "Майстер-ключ" на базі циліндрів та замків ABLOY® Protec2.
     
    Керівник сервісного центру - Гаврищук Анатолій допоможе вирішити проблему будь-якої складності, надасть професійну консультацію та поради у виборі систем замикання.
     
    Центр з виготовлення ключів ABLOY® знаходиться за адресою: пр-т Оболонський, 21-Б (ТЦ "DREAM TOWN", 2-й павільйон, 2-й поверх, секція В-80) - Магазин "Комплексне рішення". Контактна інформація: (044) 485-2295, (067) 135-4171, info_kr@ukr.net.
     
     
    Окрім того, у Києві Ви можете виготовити новий ключ ABLOY®, звернувшись до магазинів: "ЛоксМайстер Академмістечко", "ЛoксМайстер на Подолі" та "ЛоксМайстер Київ-Центр".
     
    Вітаємо наших партнерів з відкриттям нового центру!
     
    Повний перелік Авторизованих сервісних центрів в Україні з продукції ABLOY® (аблой) дивіться на сторінці: http://www.spv.ua/1178/1209/lang~ukrainian/
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору