Інтерв'ю
ЛоксМайстер на Печерську

«ЛоксМайстер на Печерську»
Вячеслав Тарадай, менеджер магазину

- В чому особливість Локсмайстер центру на Печерську? В чому його перевага саме для вас?.

Вячеслав Тарадай
Вячеслав Тарадай 21 травня 2019, 14:55

- Все просто. У нас зібрані всі інноваційні технології безпеки та декору. Тут не тільки звичайні механічні замки. Тут є новітні електромеханічні системи запирання, високоякісний шпон в широкому асортименті та багато іншого. Працювати тут дуже цікаво. Тим більше місцезнаходження нашого центру дуже зручне.

- Як відбувається процедура купівлі продукції в вашому центрі? Чи є суттєві відмінності від конкурентів?

- Так, звичайно є. Ми - не просто магазин. Ми не ставимо перед собою задачу відправити чи просто передати покупцю у руки, наприклад, циліндр замка. Наша задача убезпечити життя та майно клієнта. Тому при замовленні, на місце виїжджає майстер, аналізує об’єкт та пропонує дієвий захист. Після консультації і підбору всіх елементів наші кваліфіковані майстри встановлюють їх. Таким чином, клієнт може розраховувати на те, що замок зупинить зловмисників. Варто врахувати, що ми працюємо з високоякісною продукцією. Кожен покупець отримує гарантію та післягарантійне обслуговування.

Ми не залишаємо наших клієнтів наодинці з продукцією систем запирання. Вони завжди можуть розраховувати на нашу допомогу.

- Яка на вашу думку найвагоміша перевага Локсмайстер центру на Печерську?

- Нам насправді важливі клієнти. Як я вже казав раніше, ми не просто продаємо системи запирання. Ми також якісно їх встановлюємо, оформлюємо гарантію та післягарантійне обслуговування. Багато магазинів просто продають циліндри замків та замки. Так, аби запиралось і продавалось. Встановлюють їх чисельні “майстри” зі знайомих. Ми вважаємо, що це просто нехтування власним життям та життям своїх близьких. Ми просто не можемо собі дозволити, щоб люди - які звертаються до нас залишились в небезпеці. Тому, ми проводимо детальну консультацію. Пояснюємо, що надійний захист це не просто встановити надійний замок, а й захистити його захисною фурнітурою від вандального зламу. Знищуємо міфи про те, що “все можна зламати”, “немає різниці” і десятки подібних казок.

- В чому перевага продукції вашого Локсмайстер центру?

- В її якості. Замки, циліндри, продукція декору від провідних виробників, звичайно, не найдешевші. Якщо порахувати, то найпростіше комплексне рішення буде коштувати в районі 5-6 тисяч. Але це якісний захист. Навіть такі, недорогі рішення здатні зупинити зловмисників і можливо врятувати життя. Тому мені дивно, коли люди вважають, що це дорого. Тим більше такі рішення будуть працювати довгі роки без нарікань, а у власника на руках будуть всі необхідні документи для гарантійного та післягарантійного обслуговування.

- Яке, на вашу думку, найбільше досягнення центру за час вашого перебування на посаді?

- Найбільше замовлення?

- Ні. Саме досягнення.

- Досягнення? Безпека клієнтів. Коли приходить новий клієнт, він зазвичай з нехтуванням відноситься до замків. Просить щось аби можна було замкнути. Для мене, це явне нехтування власним життям. Тому ми завжди консультуємо людину і переконуємо її в необхідності якісного захисту та монтажу систем запирання. Врешті, коли людина замовляє комплексне рішення і наш майстер встановлює якісний замок, зі стійким до злому циліндром і міцною накладною, я можу вважати, що наш клієнт, нарешті, під надійним захистом.

Ми захищаємо їх життя та майбутнє, тому для мене кожне замовлення - це велике досягнення на рівні з іншими.

- Добре. А який випадок ви вважаєте найцікавішим?

- Найцікавішим було замовлення вхідних дверей RB-DOORS в декоруванні кам’яним шпоном. Клієнт завітав до нашого магазину, де йому дуже сподобались такі двері. Нічого незвичайного, ось тільки клієнт виявився із Запоріжжя. Зовсім не по локації нашого магазину. Але ми прийняли замовлення і почали працювати. Тоді довелось по фото та розмірам від замовника визначатися з розмірами дверей. Після цього, наші майстри вирушили у відрядження до замовника в Запоріжжя та встановили двері. Потім, по готовності накладки з кам’яного шпону, був ще один виїзд майстрів до Запоріжжя, де дверям зробили кінцевий тюнінг накладкою з кам’яного шпону та встановили постійні замки. В результаті нашої роботи, замовник залишився дуже задоволений новими дверями. Ось так виходить наш місцевий магазин працює майже по всій Україні.

- Які перспективи чекають, на вашу думку, на Локсмайстер центр на Печерську?

- Стрімкий розвиток. Місцезнаходження магазину дуже перспективне. Навколо нас зростають нові багатоповерхівки. Люди тут досить відповідально ставляться до своєї безпеки, а ми допомагаємо їм убезпечувати себе та близьких. Також в нашому центрі з’являється і буде з’являтися найновіша продукція декору та безпеки.

- А які перспективи у галузі в цілому?

- Наразі швидко завойовують ринок електромеханічні системи замикання. Такі системи як CLIQ забезпечують не тільки надійне запирання, а й контроль доступу. Тому вони будуть поступово витісняти класичні механічні замки. Щодо декору, то шпон та накладки будуть ставати дедалі стійкими до зовнішніх впливів.

- Що б саме ви хотіли змінити в індустрії систем запирання?

- Відношення клієнтів. Люди просто нехтують своїм майном та безпекою. Це так само, ніби постійно перевищувати швидкість та їздити без паска безпеки, і думати що правильно їздити так само небезпечно. Вважають, що можна легко та швидко зламати будь-який замок і тому не має сенсу платити більше. Ні, не можна. І так, є сенс платити більше. Невже для більшості декілька раз повечеряти в ресторані важливіше ніж витратити гроші на безпеку власного життя? Але я радий, що своїми зусиллями можу переконати їх, що особиста безпека важливіше.