Як просто виготовляти складні ключі? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Як просто виготовляти складні ключі?

  • 19.11.2013

    Як просто виготовляти складні ключі?

    Як просто виготовляти складні ключі?
    Майстри з Києва, Чернігова, Лубен і Коломиї навчилися виготовляти механічні ключі, а також програмувати автомобільні транспондерні (з мікрочипом) ключі на обладнанні KEYLINE ( кейлайн ), MUL-T-LOCK ( мультилок ) і ABLOY ( аблой ).
    Семінар відбувся 5 листопада 2013 р. в Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд», основного імпортера провідних замкових технологій в Україну.

    Учасники навчального заходу дізналися, як найкраще облаштувати сервісну майстерню, як користуватися каталогами, прайс-листами на послуги з виготовлення ключів, адмініструвати продажі та пожвавлювати їх із допомогою реклами. Локсмайстри констатують: дедалі більше людей розуміє, що до питань безпеки слід підходити професійно. Тому на часі підготовка фахівців, які зможуть надавати кваліфіковані послуги з виготовлення ключів до якісних замків, таких як MUL-T-LOCK ( мультилок ) і ABLOY ( аблой ).
     
     
    Майстри з чотирьох областей України розглянули види бланків ключів KEYLINE ( кілайн ), познайомилися з верстатами для виготовлення ключів італійського виробника KEYLINE ( кейлайн ), докладно попрацювали над механічною нарізкою складних ключів оновленої платформи MUL-T-LOCK INTERACTIVE+
    ( мультлок інтерактив плюс ) і ABLOY PROTEC 2 ( аблой протек 2 ) на оригінальному обладнанні. Відвідувачі семінару потренувалися виготовляти автомобільні механічні ключі дискового типу і ключі зі спеціальною нарізкою «змійка».

    Як клонувати автомобільні транспондерні ключі, учасники дізналися вперше. Спершу нарізали механічну заготовку KEYLINE ( кілайн ), після чого розшифрували і записали електронний код автоключа на новий мікрочип з допомогою декриптора KEYLINE ( кейлайн ) прямо в авто.
     
     
    «У Чернігові мало майстерень, де виготовляють автомобільні ключі, та й у тих роблять далеко не все, що потрібно клієнтові. Багатьом автовласникам доводиться їхати по транспондерні ключі до Києва. Сподіваюся, відкриємо повноцінний сервісний центр», - поділився планами на майбутнє учасник семінару, представник чернігівської мережі магазинів «Дім на замок» Андрій Федосов.
     
    Приватний підприємець із Києва, який попросив не називати його імені, по секрету розповів, що семінар у Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд» надихнув його відкрити власну справу з виготовлення ключів.

    «На занятті кожен учасник переконався в доступності та легкості користування обладнанням KEYLINE ( кейлайн ), навіть якщо відсутній досвід», - підсумував Олександр Вороний, менеджер напрямку ключів та обладнання «СПВ Компані Лтд», який проводив заняття.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору