ABLOY® Key Deposits - система доступу для обслуговування об'єкта / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ABLOY® Key Deposits - система доступу для обслуговування об'єкта

  • 08.05.2014

    ABLOY® Key Deposits - система доступу для обслуговування об'єкта

    ABLOY® Key Deposits - система доступу для обслуговування об'єкта
    «СПВ Компані Лтд.» - генеральний імпортер продукції фінської компанії ABLOY® з 2000 року, представляє унікальну розробку наших партнерів - ABLOY® Key Deposits («сховище ключів»). Металеві тубуси для зберігання ключів від виробничих приміщень підприємства, які монтуються в стіну, набули широкого поширення в Європі, проте на Україні ця популярна та зручна система зберігання ключів мало відома.
     
    В організованій на об'єкті системі майстер-ключ при необхідності можуть бути передбачені ключі для обслуговуючого персоналу. Ці ключі дозволяють працівнику або гостю підприємства увійти лише до тих приміщень, де розташоване його обладнання або знаходиться місце призначення. Такі ключі зазвичай називають «маршрутними». ABLOY® Key Deposits допоможе впорядкувати використання маршрутних ключів. Даний продукт призначений для зберігання та організації безпечного доступу до маршрутних ключів від житлових комплексів, офісних будівель або заводів, промислових об'єктів.

    Маршрутні ключі будуть корисні на комунальних підприємствах, відповідальних за електрику та газ, телефонних станціях і телекомпаніях, а також у пожежних департаментах.
     
    Для більшої зручності користувачів ABLOY® Key Deposits дозволяє використовувати один єдиний ключ, який може керувати безліччю сховищ ключів, або іншими словами «депозитних тубусів».
     
    Стандартний набір ABLOY® Key Deposits включає в себе циліндр, тубус-сховище та монтажні дюбеля. Тубус-сховище виконаний із сталі, а також може комплектуватися опційним мікро-вимикачем, відповідальним за систему охоронної сигналізації, яка видає звуковий сигнал при відкритті тубуса, та/або пилозахисним щитком для забезпечення додаткового захисту елементів.
     
    Циліндр, яким закривається тубус, виконаний із загартованої сталі та може поставлятися в профілях: ABLOY® NOVEL, ABLOY® PROTEC2.
     
    ABLOY® Key Deposits прості в інсталяції, завдяки тонкому профілю та мінімальним вимогам до монтажу. Ще однією перевагою ABLOY® Key Deposits є те, що вони дозволяють кожній компанії завести свою власну ключову комбінацію.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору