До СПВ Компані Лтд завітав представник японської компанії RYOBI / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > До СПВ Компані Лтд завітав представник японської компанії RYOBI

  • 11.06.2013

    До СПВ Компані Лтд завітав представник японської компанії RYOBI

    До СПВ Компані Лтд завітав представник японської компанії RYOBI
    На початку червня з робочим візитом до головного офісу СПВ Компані Лтд. прибув представник японської компанії RYOBI (ріобі) Nobumasa Tsukamoto. Метою поїздки стало обговорення широкого кола  питань двосторонніх взаємин компаній та глибокого аналізу пропозиції дотягувачів для ринку України. 
     
    Під час зустрічей з менеджментом СПВ Компані Лтд. учасники обговорили питання розвитку стратегічного партнерства між компаніями у напрямі подальшого співробітництва.
     
    В рамках візиту представник RYOBI (ріобі) відвідав будмаркет-партнер СПВ Компані Лтд. «Епіцентр на Берковецькій» та один з провідних столичних Локсмайстер-центрів – «ЛоксМайстер на Палладіна».
     
    Особисте знайомство та жваве спілкування з фахівцями у місцях продажу кінцевому споживачу та провідними майстрами-інсталяторами допомогло сформувати реалістичну картину потреб, що, в свою чергу, відобразиться у подальшому на успішній і плідній співпраці.
     

    Пан Tsukamoto відвідав також Навчально-дослідницький центр ТОВ СПВ Компані Лтд., де ознайомився з демонстраційним стендом дотягувачів та за підсумками відвідин якого високо оцінив роботу співробітників центру.

    Нагадаємо, СПВ Компані Лтд. є ексклюзивним імпортером  дотягувачів RYOBI (ріоби) в Україні. RYOBI (ріоби) відома в світі як лідер в різних галузях високоточного литва, основний субпідрядник автомобільної промисловості Японії. 
     
    Фахівці СПВ Груп та партнери компанії СПВ Компані Лтд. добре знають, що пропонуючи будь-який виріб з лінійки RYOBI (ріоби), вони пропонують справжню японську якість, точність і надійність. Саме тому попит на дотягувачі цього виробника в Україні стало зростає. Ми щиро вдячні пану Tsukamoto за прагнення краще розуміти потреби українських споживачів та бажання надати оптимальну пропозицію ринку нашої країни.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору