Abloy Novel з довгим ключем / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Abloy Novel з довгим ключем

  • 26.07.2019

    Abloy Novel з довгим ключем

    Abloy Novel з довгим ключем

    Циліндри Abloy Novel з подовженими ключами (Long Key) - дають можливість встановити на двері захист максимальної товщини – протектор Disec Class 5 або захисну фурнітуру Rostex Solid PRO+.

    Опція Long Key означає довжину леза ключа в 45 мм, що на 10 мм довше ніж стандартний ключ Abloy Novel.
     

    Опція Long Key означає довжину леза ключа в 45 мм, що на 10 мм довше ніж стандартний ключ Abloy Novel. Таким чином, цей додатковий сантиметр - це те, що необхідно щоб з’явилася можливість встановлювати товсту фурнітуру та броненакладки на такий високоякісний та добре захищений циліндр, як ASSA ABLOY NOVEL.

    ABLOY NOVEL

    Циліндри серії NOVEL - це надійність фінського механізму, зручність у використанні та можливість будувати системи «Один ключ» та «Майстер ключ». Саме ці три характеристики виділяють ці циліндри серед конкурентів.

    Фінський дисковий механізм Abloy дозволяє отримати мільйони кодових комбінацій секрету та повністю виключає можливість відкриття циліндра методом «бампінгу» чи відмичками. Єдиний спосіб відімкнути циліндр без фізичного впливу на нього - це викрасти оригінальний ключ у власника.

    Опція Long Key означає довжину леза ключа в 45 мм, що на 10 мм довше ніж стандартний ключ Abloy Novel.

    Патент

    До 2027 року діє патент на платформу Abloy Novel. Це означає, що інші виробники не мають права на виготовлення подібних по конструкції циліндрів та ключів до них. А для виготовлення дублікатів ключів до Abloy Novel локсмайстер центр має отримати авторизацію від ASSA ABLOY, а разом з цим оригінальні бланки та спеціальне обладнання. Без цього виготовлення дублікату фізично неможливе. Але навіть маючи все це, майстерня не має права виготовляти ключ без наявної у клієнта секретної картки, якою комплектується кожен циліндр.

    Надійність - це одна з ключових відмінностей продукції Abloy. Дисковий механізм краще працює при низьких температурах, ніж пінові суперники. Здатен виконувати свої функції навіть при сильному забрудненні і потраплянні вологи всередину механізму, а також має одну цікаву особливість - приємний плавний хід ключа.

    Куди встановлювати?

    Будь-куди. Циліндр Abloy Novel відмінно підходить для замків у вхідних дверях. Особливо враховуючи опцію довгого ключа, що означає можливість встановити міцний антивандальный протектор. Звичайно, циліндри Abloy Novel підходять і для встановлення на замки міжкімнатних або профільних дверей, особливо враховуючи можливість будувати системи «Один ключ» та «Майстер ключ». Саме тому цю циліндрову платформу можна вважати однією з найуніверсальніших!

    З'явились запитання?

    Відповіді є тут: competent.spv.ua

    Скільки?

    lock.uaНайактуальнішу ціну можна побачити тут: - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору