Компанія KLINGSPOR переконалась у перевагах майстер-системи у профілі ABLOY® Novel / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Компанія KLINGSPOR переконалась у перевагах майстер-системи у профілі ABLOY® Novel

  • 26.01.2015

    Компанія KLINGSPOR переконалась у перевагах майстер-системи у профілі ABLOY® Novel

    Компанія KLINGSPOR переконалась у перевагах майстер-системи у профілі ABLOY® Novel
    Співробітники заводу з виготовлення абразивних матеріалів німецької компанії KLINGSPOR (Клінгспор), що відкрився у м. Великі Мости Львівської області, уже довгий час користувались перевагами системи Майстер-ключ на основі ключової платформи ABLOY® Novel (Аблой новел). Не так давно наші львівські колеги з мережі «ЛоксМайстер» встановили у виробничому цеху KLINGSPOR більше тридцяти одиниць фінських високосекретних циліндрів ABLOY® Novel (Аблой новел) та обладнали їх системою Майстер-ключ. Дана система дозволяє впорядковувати та розмежовувати доступ співробітників на підприємстві та несе свою службу і по сьогодні.
     
    Система Майстер-ключ на платформі ABLOY® Novel (Аблой новел)
    Вибір фахівців «Галицький ЛоксМайстер» не випадково зупинився саме на замкових циліндрах ABLOY® Novel (Аблой новел). Дані циліндри повністю відповідають поставленим вимогам. Серед основних вимог замовника значилось: система Майстер-ключ має базуватись на патентованих профілях з захистом від несанкціонованого дублювання ключів та бути перспективною для подальшого розширення, а запропонована продукція має вирізнятися зносостійкістю та відповідати європейським стандартам. Продукція фінської компанії ABLOY® пройшла випробування часом та експлуатацією! Керівництво заводу KLINGSPOR, випробувавши переваги функціонування системи Майстер-ключ на об’єкті, вирішило розширити майстер-систему ще на десять циліндрів ABLOY® Novel.
     
    Детальніше про циліндри ABLOY® Novel (Аблой новел) можна дізнатися ТУТ. Інформацію про замовлення та розширення системи Майстер-ключ можна знайти у відповідному розділі сайту: Система "Майстер-ключ".
     
    Професіонали радять зберігати ключі у спеціально призначених для цього системах контролю ключів: MUL-T-LOCK® Traka 21 (Мультилок трака) та KeyWatcher® (Кейвотчер) від MORSE WATCHMANS (Морс Вотчманс), які попереджають потрапляння ключів поза межі об’єкту.
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору