Масштабною та інноваційною - такою була виставка УЛФ ЕКСПО 2019 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Масштабною та інноваційною - такою була виставка УЛФ ЕКСПО 2019

  • 11.07.2019

    Масштабною та інноваційною - такою була виставка УЛФ ЕКСПО 2019

    Масштабною та інноваційною - такою була виставка УЛФ ЕКСПО 2019

    Цього року найбільша бізнес-виставка присвячена системам замикання та безпеки пройшла з величезним розмахом!

     
     

    Представники більше сотні компаній завітали в гості до  УЛФ ЕКСПО 2019 та ХІІ Всеукраїнського Міжнародного Форуму Локсмайстрів. А більше десяти компаній-виробників з різних країн представили свою найкращу та найновішу продукцію.

     
    Масштабною та інноваційною - такою була виставка УЛФ ЕКСПО 2019
     

    Докладніше про новини компаній:

    Компанія ISEO представила нові електромеханічні рішення F9000, спеціальний електронний замок з широкими можливостями керування доступом ARGO та SERIE 5 - електромеханічний зовнішній замок з можливістю активовувати та деактивовувати опцію відкривати без ключа.

    Компанія ISEO представила нові електромеханічні рішення F9000
     

    Компанія RYOBI представила нові серії дотягувачів з можливості змінювати клас в широкому діапазоні, а також інші дотягувачі преміум-класу з підвищенним ресурсом роботи.

    Компанія RYOBI представила нові серії дотягувачів
     

    Компанія Griffon презентувала широкий асортимент сейфів для зброї в різних цінових діапазонах та з різними способами відкриття.

    Компанія Griffon презентувала широкий асортимент сейфів для зброї
     

    Опцію CLIQ GO представила компанія IKON. Це максимально проста у використанні система контролю доступу, яка працює просто через смартфон.

    Опцію CLIQ GO представила компанія IKON
     

     

    Нові обробки, ціла серія дизайнів, електромеханічна дверна ручка та навіть протиугінний захист - це те, чим здивувала італійська компанія DISEC.

    Італійська компанія DISEC представила нові обробки, ціла серія дизайнів, електромеханічна дверна ручка та навіть протиугінний захист
     

     

    Чеська компанія TOKOZ представила на УЛФ ЕКСПО серію своїх замкових циліндрів та висячих замків. Виробник значно розширив асортимент своєї продукції.

    Швейцарський виробник KESO також здивував серією циліндрів K8000 Omega 2 підвищеної зламостійкості.

    Швейцарський виробник KESO представив серією циліндрів K8000 Omega 2 підвищеної зламостійкості
     

     

    WILKA - європейський виробник циліндрів та замкової продукції, який не входить до складу ASSA ABLOY, але вдало конкурує з гігантами ринку по якості продукції. Їх презентація була присвячена самій компанії та всьому спектру рішень, які вони пропонують на ринку.

    WILKA - європейський виробник циліндрів та замкової продукції
     

    Презентація ROSTEX була цілком присвячена новій лінійці високоякісної фурнітури з додатковим захистом від вандальних методів злому.

     

     

    Компанія Сталь-М представила різноманітні рішення вхідних дверей підвищеного рівня безпеки, тепло- шумо- гідроізоляції, а також в різному дизайні.

    Компанія Сталь-М представила різноманітні рішення вхідних дверей підвищеного рівня безпеки
     

    Виробник з Іспанії - TESA, презентував системи антипаніки, а також протипожежні циліндри та замки підвищеної надійності та стійкості до пожежі згідно європейських стандартів. Саме ця компанія є одним з найкращих виробників продукції для протипожежних дверей та аварійних виходів.

    Виробник з Іспанії - TESA, презентував системи антипаніки
     

    VIRO - компанія яка презентувала себе, як виробника одних з найкращих в світі замків для мінівенів, вантажних автомобілів, а також висячих замків.

    Під час форуму було проведено більше двадцяти семінарів від виробників. Кожна компанія провела детальну презентацію новинок та найбільш інноваційних продуктів.

    Під час форуму було проведено більше 20 семінарів
     

    Тестування

    Найбільш яскравою подією виставки УЛФ ЕКСПО стало екстремальне тестування продукції. У перший день тортурам піддались замки TOKOZ, ABLOY та Mul-T-Lock. Ці замки мали витримати авто масою більше півтора тони. Гостроти тесту додало додаткове обертання авто, а також можливість побути пасажиром висячого на самому замку авто.

    На другий день тестування пройшли протектори Disec Magnetic, Disec Diamond та Rostex на суцільній планці. Броня від італійської компанії Disec витримала прямі удари, фрезерування, свердління. Тому в обох випадках для відкриття дверей протектори довелось довго обходити, що призвело до шуму та витрати часу понад 10 хвилин.

    Першим був протектор Disec Diamond

    Disec Diamond
     

    Протектор не піддався. Довелось ламати замок в обхід.

    Disec Diamond
     

    Наступним був Disec Magnetic

    Disec Magnetic
     

    Захисна броненакладка не піддалася болгарці, зубилу та свердлу. Знову довелось йти в обхід.

    Disec Magnetic
     

    Фурнітура Rostex не була розрахована на вандальні методи злому з використанням електроінструменту тому вона була зламана менш ніж за 10 хвилин. Але вона не дозволила відчинити двері швидко, а головне - тихо.

    Фурнітура Rostex
     

    Фурнітура Rostex вистояла перед ручним інструментом.

    Фурнітура Rostex
     

    Розважальна програма та нагородження

    Цього разу на УЛФ ЕКСПО із власною розважальною програмою завітав народний артист України - Анатолій Гнатюк, а група Black Rainbow порадувала гостей відмінним звучанням класичних інструментів. Сумувати на УЛФ ЕКСПО не довелося нікому!

    Розважальна програма УЛФ ЕКСПО 2019 
     

    25 років СПВ

    Цього року ми святкували новий професійний рубіж! SPV Company Ltd. виповнилось 25 років. Чверть століття це може і не багато, але в умовах українського ринку це явний показник того, що компанія на правильному шляху.

    25 років SPV Company Ltd.
     

    На знак величезної поваги та подяки ми відзначили партнерів, з якими  працюємо, починаючи з минулого тисячоліття. Пам’ятну відзнаку отримали наступні дилери:
    Провідні виробники дверей безпеки «РУСТ» (м. Київ), «Сталь-М» (м. Рівне); локсмайстер-центри: «Замкова мода» (м. Хмельницький), «Локсмайстер на Подолі» (м. Київ), «Бронь» (м. Дніпро), «Кривбас-Локсмайстер» (м. Кривий Ріг), «Добрий Дом» (м. Одеса), «Авто Арт» (м. Кишинів); мобільні локсмайстери Олег Сaфтюк (м. Київ), Сергій Малиш (м. Київ).

     
    25 років SPV Company Ltd.
     

    Щиро вітаємо і дякуємо наших партнерів із цією круглою датою і бажаємо подальших успіхів і зростання добробуту та професіоналізму на шляху побудови безпечної та красивої України!

    З’їзд УЛФ

    Також від час УЛФ ЕКСПО 2019 був проведений з’їзд УЛФ на якому були вирішені деякі важливі питання щодо діяльності організації та подальшого розвитку галузі безпеки. Більше інформації тут: ulf.org.ua

    УЛФ ЕКСПО 2019
     

    Святковий фуршет

    Святковий фуршет - УЛФ ЕКСПО 2019
     

    Дякуємо всім учасникам та гостям!

    Окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ дякуємо і нашим гостям! Ви були просто неймовірні! Щиро сподіваємося, що кожен з вас отримав максимум в професійному плані від УЛФ ЕКСПО 2019 і зміг розважитись та поспілкуватись з однодумцями!

    Отже, на Форумі зустрінемось наступного року, але в будь-який час ви можете зателефонувати, чи завітати до нас з питаннями та пропозиціями, поспілкуватись із представниками компетент-центру, відвідати наш сучасний навчальний центр, що допомагає локсмайстрам бути завжди в курсі найновіших рішень в сфері безпеки та як з ними працювати. Все заради спільної мети - будувати Україну безпечною та красивою!

     
    lock.uaДетально ознакомиться с асортиментом продукции можно на сайті - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору