Контролювати ключі з системою MUL-T-LOCK® TRAKA 21 – легко та зручно! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Контролювати ключі з системою MUL-T-LOCK® TRAKA 21 – легко та зручно!

  • 27.08.2014

    Контролювати ключі з системою MUL-T-LOCK® TRAKA 21 – легко та зручно!

    Контролювати ключі з системою MUL-T-LOCK® TRAKA 21 – легко та зручно!
    Механічний ключ – це одна із найцінніших речей на підприємстві або установі, адже саме ключ відкриває доступ до приміщень. Контроль та відстеження місцеположення ключів на об’єкті завжди залишаються важливими та актуальними задачами.
     
    «СПВ Компані Лтд.» пропонує ефективне та швидке вирішення даної проблеми. Демонструємо увазі наших професійних партнерів нову розробку інтелектуальної системи контролю та моніторингу ключів - MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (мультилок трака 21). Застосування даної системи не лише попереджає потрапляння ключа поза межі об’єкту, але й мінімізує ризики, пов’язані з «людським фактором». Наприклад, втратою ключа, його крадіжки або несанкціонованого дублювання.
     
    MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (мультилок трака 21) - проста, ефективна та економічна система, яка допомагає відстежувати та обліковувати кожний ключ. Система поєднує інноваційну технологію радіочастотної ідентифікації (RFID) та міцну конструкцію, що одночасно забезпечують власника системи розширеними можливостями керувати ключами або наборами ключів (до 21 одиниці) з використанням технології plug and play («увімкни та працюй»), що дозволяє швидко визначити та конфігурувати MUL-T-LOCK® TRAKA 21 без підключення до персонального комп’ютера.
     
    Яким чином працює система
    MUL-T-LOCK® TRAKA 21?
    1. Користувачу потрібно ввести на сенсорному екрані свій унікальний код для отримання доступу до шафи з контролю та зберігання ключів.
    2. Усі наявні ключі індивідуально заблоковані в своїх комірках. Зелена індикація комірки вказує, до яких ключів має доступ даний користувач.
    3. Користувач не може отримати ключі, які підсвічені червоним індикатором – вони лишаються заблокованими.
    4. Під час повернення ключа, користувач повинен знову ввести свій унікальний код на екрані, після чого помаранчевий індикатор підсвітить ту комірку, до якої потрібно повернути ключ.
    5. Дані та звіти про те, хто, коли та на який час мав доступ до певних ключів, можна переглядати безпосередньо на сенсорному екрані шафи. Також інформацію можна скопіювати на USB накопичувач для подальшого перегляду на ПК та їх аналізу.
     
     
    MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (мультилок трака 21) з міцним та компактним сталевим корпусом з прихованими навісами без видимих точок доступу гарантуватиме, що доступ до ключів та приміщень, які вони відмикають, матимуть лише ті співробітники, які володіють достатніми правами. Для екстрених випадків або надзвичайних ситуацій у системі MUL-T-LOCK® TRAKA 21 (мультилок трака 21) передбачене ручне відмикання дверцят шафи та розблокування ключів.
     
    Система зберігання та моніторингу механічних ключів MUL-T-LOCK® TRAKA 21 у поєднанні з системою Майстер-ключ на базі високобезпечних замків та циліндрів MUL-T-LOCK® (мультилок) та ABLOY® (аблой) – це найкраще рішення для вашого бізнесу!
     
    Надходження першої комерційної партії MUL-T-LOCK® TRAKA 21 на склад «СПВ Компані Лтд.» очікується незабаром. Слідкуйте за нашими новинами!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору