Про СПВ Компані ЛТД
Новини компанії
Про компанію
Головна > Про компанію

SPV
 

Про компанію

СПВ Компані Лтд. заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду та сумлінній праці, компанія визнана як лідер галузі безпеки не тільки в Україні, а й серед фахівців світу.

Наша спеціалізація – імпорт і впровадження продукції та технологій провідних світових виробників у галузі безпечного замикання. Динамічно розвивається новий напрям діяльності СПВ Компані Лтд. – імпорт та експорт продукції для дизайну та декору.
З 2022 року компанія здійснює крім імпорту також експортні операції.

 
Безпека автомобілів
Безпека автомобілів
Безпека об’єктів
Безпека об’єктів
Ключі та Технології
Ключі та Технології
Декор та дизайн
Декор та дизайн
 
 

SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!

Наша мета – будувати Україну безпечною, красивою та екологічно чистою. Ми піклуємось про те, щоб замовити, привезти та встановити кінцевому споживачу лише якісний продукт.

Продукція, яку ми імпортуємо, потрапляє українському кінцевому споживачу у складі найтехнологічніших продуктів українського виробника при будівництві нових об’єктів, та через встановлення професійними локсмайстрами на об’єктах, що введені в експлуатацію.

 

 

SPV Technology

 

 

 

СПВ Компані Лтд. з 2002 року є членом Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) – об’єднання професіоналів галузі безпечного замикання, систем розмежування та контролю доступу, а з 2010 року – членом ELF (European Locksmith Federation).

Забезпечуємо технічну підтримку продукції та виконання гарантійних зобов’язань виробників імпортованої продукції на території України.

Здійснюємо сервісне та гарантійне обслуговування продукції у 25 найбільших містах України через розгалужену мережу сервісних центрів.

Продукція зі складської програми завжди наявна на нашому складі. Швидка доставка за індивідуальним замовленням від постачальників.

СПВ Компані Лтд. акумулює знання галузі безпеки з усього світу. Ми прагнемо поділитись набутими знаннями з українськими фахівцями – проводимо навчання у власному навчальному центрі у м. Києві та в онлайн-режимі через систему вебінарів.

Наш девіз - будуємо Україну безпечною та красивою!

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору