ПРИМІЩЕННЯ МЕДІА ГРУПИ 1+1 ОБЛАДНАЛИ СИСТЕМОЮ KEYWATCHER TOUCH (кейвочер тач) / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ПРИМІЩЕННЯ МЕДІА ГРУПИ 1+1 ОБЛАДНАЛИ СИСТЕМОЮ KEYWATCHER TOUCH (кейвочер тач)

  • 13.05.2013

    ПРИМІЩЕННЯ МЕДІА ГРУПИ 1+1 ОБЛАДНАЛИ СИСТЕМОЮ KEYWATCHER TOUCH (кейвочер тач)

    ПРИМІЩЕННЯ МЕДІА ГРУПИ 1+1 ОБЛАДНАЛИ СИСТЕМОЮ KEYWATCHER TOUCH (кейвочер тач)
    Відділ авторизованих специфікаторів СПВ Компані Лтд завершив роботи з уведення в експлуатацію першої в Україні системи контролю за ключами KeyWatcher Touch (кейвочер тач). Замовником виступила медіа група 1+1 - KeyWatcher Touch (кейвочер тач) встановили у семиповерховій будівлі у центрі столиці, у якій працює більш ніж півторатисячний колектив.
     
    Саме необхідність організувати доступ до приміщень великої кількості людей і стала причиною пошуку системи для контролю за використанням ключів.
     
    Рішенням, необхідним для будівлі 1+1, стала система KeyWatcher Touch (кейвочер тач). Фахівці СПВ Компані Лтд доопрацювали систему згідно із заявленими вимогами служби безпеки медіа групи.
     
    кейвочер тач
     
    За допомогою системи вдалося забезпечити надійне зберігання механічних ключів, здійснювати персоніфікацію осіб, яким вони видаються та фіксувати час, протягом якого ключі перебувають у цих осіб. Застосування програмного забезпечення KeyWatcher Touch (кейвочер тач) дає змогу гнучко програмувати систему на видачу та повернення ключів тільки у визначений час та у дні тижня. Завдяки опції аудиту подій, крім контролю за ключами KeyWatcher Touch (кейвочер тач) забезпечує функції системи контролю робочого часу. Система дає змогу організувати доступ до ключів до двох тисяч співробітників за допомогою індивідуального коду (опційно можливо забезпечити за безконтактною карткою, відбитками пальців або геометрією долоні).
     
    З метою ознайомлення з особливостями користування для співробітників 1+1 зняли відео.
     
    Зручність та ефективність KeyWatcher Touch (кейвочер тач) підтверджено роками її експлуатації на об'єктах у різних куточках світу. Система виробництва США успішно функціонує у банках, лікарнях, навчальних закладах, музеях.
     
    Впевнені, що в Україні KeyWatcher Touch (кейвочер тач) стане надійним помічником з безпеки на багатьох об’єктах.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору