Гнучкий контроль доступу з циліндром MUL-T-LOCK Interactive+ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Гнучкий контроль доступу з циліндром MUL-T-LOCK Interactive+

  • 13.09.2013

    Гнучкий контроль доступу з циліндром MUL-T-LOCK Interactive+

    Гнучкий контроль доступу з циліндром MUL-T-LOCK Interactive+
    Здаєте житло в оренду? У вас тимчасові робітники чи постійна покоївка? Хочете на певний час обмежити вхід співробітників на склад чи до магазину на вихідні? На такі випадки в імпортера провідних замкових технологій «СПВ Компані Лтд» є нова для України пропозиція – циліндри MUL-T-LOCK ( мультилок інтерактив ) Interactive+ у системі FleX Control.
     
    Це просте механічне рішення без електроніки для ситуацій, коли треба надати тимчасовий доступ до приміщення. З кожним циліндром FleX Control ( флекс контроль ) Ви отримуєте набір із шести ключів, позначених 4 типами кольорових міток, залежно від призначення.
     
     
    Ключі з білою міткою (3 одиниці в комплекті з циліндром) дають постійний доступ Вам, Вашій родині або вузькому колу співробітників. Ключ із блакитною міткою призначений для тих, кого слід обмежити в доступі на визначений термін. Ключі з зеленою або червоною позначкою – це дозвільна система. Обертаючи їх у циліндрі на 90° за годинниковою стрілкою або проти, власник надає (зелена мітка) або скасовує (червона) доступ користувачеві ключа з блакитною міткою.
     
     
    Циліндри MUL-T-LOCK ( мультлок ) Interactive+ з патентованою технологією MUL-T-LOCK «Подвійний телескопічний пін» у системі FleX Control ( флекс-контроль ) – зручна пропозиція для ощадливих власників житлових або комерційних приміщень. Адже це рішення не вимагає перевстановлювати циліндр, ставити додаткові замки, вилучати ключі для контролю доступу. Інсталяція MUL-T-LOCK Interactive+ ( мультлок інтректив ) не складніша, ніж для будь-якого іншого циліндру. Дублікати виготовляються тільки в авторизованих центрах Mul-T-Lock ( мультлок ) за однією карткою для всіх ключів системи. Перевірені на практиці рішення від Mul-T-Lock High Security захищатимуть людей і власність упродовж десятиліть.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору