З технологією CLIQ Connect захист вашого бізнесу буде більш зручним / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > З технологією CLIQ Connect захист вашого бізнесу буде більш зручним

  • 21.06.2018

    З технологією CLIQ Connect захист вашого бізнесу буде більш зручним

    З технологією CLIQ Connect захист вашого бізнесу буде більш зручним

    Якщо раніше замкам та системам контролю доступа достатньо було відповідати вимогам надійності, щоб забезпечувати безпеку високого рівня, то зараз необхідно, щоб ці продукти були максимально комфортними для використання.

    Циліндр ABLOY Protec2
    Розуміючи сучасні вимоги ринку, компанія ABLOY розробила продукт, який поєднує в собі як надійні механічні, так і електронні технології. Це циліндри ABLOY® Protec2 CLIQ®, переваги яких максимально реалізуються при використанні мобільного додатку CLIQ Connect. Ці продукти вже доступні для замовлення на онлайн-вітрині 24/7.
     
    Ключ ABLOY Protec2 CLIQ
    Як відомо, система ABLOY® Protec2 CLIQ® створена на основі циліндрів з запатентованим механізмом, в яких реалізована електронна технологія CLIQ®. Завдяки її використанню досягається зручний котроль ключів, прав доступу, отримання журналів подій.
     

    Чим вигідна технологія CLIQ Connect для користувачів

    Компанія ABLOY, офіційним дистриб’ютором продукції якої є SPV Company Ltd, позиціонує систему ABLOY® Protec2 CLIQ® з використанням технології CLIQ Connect як краще безпекове рішення для корпоративного сегменту. 
     
    Електромеханічна система контролю доступу ABLOY PROYEC2  CLIQ та програма CLIQ Connect для мобільних пристроїв
    Мобільний додаток дозволяє проводити онлайн-валідацію ключа, активацію за допомогою введення пін-коду. Крім того, використовуючи веб-інтерфейс, адміністратор може віддалено змінити права доступу співробітника, та встановлювати графік доступу. Для цього немає необхідності відвідувати об’єкт запирання. Особливо це актуально при втраті ключа. Завдяки використанню додатку співробітнику прийде оновлена інформація на смартфон, і відбудеться оновлення ключів.
     
    Система CLIQ Connect має наступні переваги:
    • Абсолютний захист від несанкціонованого виготовлення дублікатів ключа та відкриття механічними чи електронними відмичками;
    • Можливість оновлення прав доступу для індивідуальних ключів через смартфон в будь-якому місці;
    • Можливість керувати правами доступу в реальному часі, нівелюючи таким чином ризик, який існує під час втрати ключів;
    • Сумісність з усіма існуючими системами ABLOY® Protec2 CLIQ®;
    • Можливість отримання журналу подій, завдяки якому можна в тому числі контролювати робочі процеси.
     
    Використання системи ABLOY® Protec2 CLIQ® – це інвестиція в майбутнє, адже компанія може отримати продукт, який буде не тільки надійно захищати приміщення від зламу, але буде відповідати сучасним вимогам мобільності.
     
    lock.uaЗамовити циліндри ABLOY® Protec2 з технологією CLIQ® можна на онлайн-вітрині – lock.ua!
     
    Про особливості та переваги технології ABLOY® Protec2 CLIQ® Connect дивіться у відео:
     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору