ABLOY® Protec2 CLIQ - нова продукція на ринку України / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ABLOY® Protec2 CLIQ - нова продукція на ринку України

  • 20.01.2016

    ABLOY® Protec2 CLIQ - нова продукція на ринку України

    ABLOY® Protec2 CLIQ - нова продукція на ринку України
    СПВ Компані Лтд. ретельно стежить за потребами ринку, новинками в галузі безпеки та постійно розширює асортимент продукції. Тому в компанії прийняли рішення про постачання в 2016 році для українських споживачів ультимативного рішення в замиканні від компанії ABLOY OY (Аблой) – ABLOY® Protec2 CLIQ®.

    З фінською компанією ABLOY OY (Аблой) СПВ Компані Лтд. плідно співпрацює з 1999 року. Компанія Аблой добре відома в усьому світі і давно знайшла своїх прихильників в Україні, адже Аблой це синонім високої надійності навіть в екстремальних умовах, безвідмовність в роботі та стійкий захист від злому.

    ABLOY® Protec2 CLIQ® - новітня технологія контролю та замикання CLIQ® на базі механічної платформи Protec2.
    Особливості оновленого ABLOY® Protec2 CLIQ®:
    Абсолютно новий ергономічний дизайн ключа. Це дало можливість отримати простір для використання в ключі збільшеної пам’яті та за потреби інтегрувати електронну RFID мітку і позбутися необхідності мати при собі електронну картку, якщо це необхідно. Додатково, окрім звукової індикації ключ ABLOY® Protec2 CLIQ® має ще й світлову. Це буде корисно на вулиці чи в шумних середовищах на підприємстві.

    Всі ключі оснащені годинником та календарем. Таким чином в пам'ять ключа задається не тільки можливість відкривати замки із збереженням аудиту про ці події, а й так званий «timing» - розклад, за яким надаються права доступу за часом. Ключі «пам’ятають» до 1800 останніх подій, які можна за необхідності переглянути, проаналізувати та зберегти.
    Особенности обновленного ABLOY® Protec2 CLIQ® (Аблой Протек2 Клик)
    Об’єм пам’яті ключа збільшився. Тепер одному ключу можна задати графіки доступу до 3500 замків чи їхніх груп. Це дозволяє будувати архітектури доступів для найскладніших глобальних Майстер-систем.

    Нова технологія дозволяє обмінюватись інформацію між ключем та циліндром значно швидше, що фактично виключає будь-які затримки в електронному розблокуванні циліндра.

    Нові ключі ABLOY® Protec2 CLIQ® оснащені потужною батарейкою із гарантованим терміном експлуатації 10 років.

    Завдяки повноцінній нарізці на ключі ABLOY® Protec2 CLIQ® циліндри із технологією CLIQ® можна інтегрувати в механічні Майстер-системи Abloy Protec2 та керувати ними одним ключем.
     
    Abloy® Protec2 Cliq®– майбутнє доступне вже сьогодні!
     
    Докладніше про технологію ABLOY® Protec2 CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Про особливості та переваги технології ABLOY® Protec2 CLIQ® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору