Інсталяція циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq і пристроєм Mobile PD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інсталяція циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq і пристроєм Mobile PD

  • 29.01.2018

    Інсталяція циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq і пристроєм Mobile PD

    Інсталяція циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq і пристроєм Mobile PD
    Нещодавно Локсмайстер-центр «Галицький локсмайстер» виконав замовлення на 8 циліндрів MUL-T-LOCK Cliq на базі циліндрів Interactive+.
     
    Локсмайстер-центр «Галицький локсмайстер» - встановлення циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq і пристроєм Mobile PD
     

    Деталі замовлення MUL-T-LOCK Interactive+ з технологією Cliq

    Основні властивості технології Cliq

    Один із виробників алюмінієвих конструкцій Львова отримав запит від місцевого салону краси на встановлення ефективної та надійної системи захисту приміщень. Партнером для виконання цього замовлення виробник обрав найкращий Локсмайстер-центр у Львові – «Галицький локсмайстер». Клієнт вимагав не просто набір простих механічних замків, а систему контролю доступу, за допомогою якої замовник міг би отримувати звітність по використанню того чи іншого ключа. Оскільки передбачалося, що ключі носитимуть при собі працівники салону краси, задля більшої безпеки поставили вимогу можливості зміни режиму доступу кожного ключа дистанційно, на випадок, якщо ключ, наприклад, викрадуть. У "Галицькому Локсмайстрі" запропонували 8 циліндрів MUL-T-LOCK Cliq на базі платформи Interactive+. Крім цього, систему було підключено до пристрою Mobile PD, за допомогою якого й можна проглянути статистику зі всіх ключів системи. Здійснивши інсталяцію системи, ще однією вимогою замовника було програмування ключів виключно за присутності його представника, що й було без проблем проведено працівниками "Галицького локсмайстра".
    Фото продукції в упаковці
     
    Після того, як систему було встановлено, а всі налаштування внесено, власниця салону краси на практиці переконалася в ефективності використання такої системи безпеки. Тому вона попросила розширити функціонування контролю доступу і на її приватне помешкання, замовивши ще один циліндр MUL-T-LOCK Interactive+ із технологією Cliq.

     

    lock.uaЗамовити технологію Cliq на базі циліндрової платформи Interactive+ можна на сайті-вітрині – lock.ua!

     

    Технологія CLIQ на платформі Mul-T-Lock Interactive+

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору