Тепер циліндри ABLOY Protec2 можна придбати й з технологією CLIQ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Тепер циліндри ABLOY Protec2 можна придбати й з технологією CLIQ

  • 02.02.2018

    Тепер циліндри ABLOY Protec2 можна придбати й з технологією CLIQ

    Тепер циліндри ABLOY Protec2 можна придбати й з технологією CLIQ

    Циліндри та замки на платформі ABLOY Protec2 від фінського виробника ABLOY  з технологією Cliq та ключами Cliq Connect – нове слово у технологічному розвитку систем замикання і контролю доступу!

     
    Тепер технологію Cliq можна придбати з циліндрами ABLOY Protec2
     

    Особливості роботи ABLOY Protec2 Cliq

    Циліндр ABLOY Protec2
    Якщо Ви стали власником циліндру ABLOY Protec2 Cliq, то Вам не знадобляться ні настінний програматор Wall PD, ні мобільний Mobile PD. Завдяки Bluetooth, інтегрованому до ключа, оновити права доступу ключів до циліндрів можна за допомогою смартфона з встановленим додатком Cliq Connect, який завжди поряд. Зчитування інформації з ключа ABLOY Cliq Connect і передача між ним і базою даних здійснюється за посередництва смартфона через Bluetooth-зв’язок.
     
    Щоб змінити режим доступу ключа, достатньо звернутись до Локсмайстер-центру, де було придбано циліндр ABLOY Protec2 Cliq. Після внесення відповідних змін до режиму доступу, а власнику залишається лише оновити налаштування ключа через смартфон. Якщо ж власника цікавить звітність по конкретному ключу, необхідно лише виконати операцію Update у додатку Cliq Connect і зробити в Локсмайстер-центрі запит на відповідний ключ.
    Ключ ABLOY Protec2 Cliq
     
     

    Функція ревалідації ключа ABLOY Protec2 Cliq Connect

    Суттєво підвищити безпеку Вашого нерухомого майна може функція ревалідації. Вона дозволяє активувати ключ лише протягом певного часу (мінімум одну хвилину), після чого ключ стає неактивним і відімкнути циліндр неможливо. З встановленим на Вашому смартфоні додатком CLIQ Connect можливо налаштувати (за запитом при покупці циліндру або після покупки за зверненням до Локсмайстер центру) ревалидацію в режимі он-лайн (мінімальний період ревалідації 10 хвилин, для оновлення доступу необхідний доступ до Інтернет) та додатково – оф-лайн  ревалідацію за PIN кодом (мінімальний період ревалідації 1 хвилина). Після кожної ревалідації (активації) доступ ключу знову надається на встановлений проміжок часу. Використання функції ревалідації забезпечує максимальний захист від несанкціонованого використання ключа для проникнення до Вашого приміщення в разі його втрати або крадіжки.
     
    lock.uaЗамовити циліндри ABLOY Protec2 з технологією Cliq можна на онлайн-вітрині – lock.ua!
     
     
    Про особливості та переваги технології ABLOY® Protec2 CLIQ® дивіться у відео:
     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору