Безпека автомобілів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Безпека автомобілів
Головна > Безпека автомобілів

Про департамент
 
Департамент безпеки автомобілів успішно функціонує з 1999 року. За більше ніж десять років продуктивної роботи компанія SPV Company Ltd. стала лідером українського ринку механічних протиугінних систем. Почавши з найпростіших штирьових замків, ми пройшли шлях до комплексних систем електро-механічного захисту автомобіля.
Стабільність та оперативність постачання товару, широкий асортиментний ряд продукції, сервіс високого рівня та гарантійна підтримка – це переваги, які ми надаємо кожному партнеру.
Висококваліфіковані спеціалісти департаменту безпеки автомобілів здійснюють продаж, проводять тренінги по продукції, надають технічну підтримку та консультації.
Маркетинговий відділ департаменту забезпечує інформаційну та рекламну підтримку, ефективну комунікацію з партнерами, проводить акції та програми лояльності для професійних партнерів.
 
Безпека автомобілів
Асортиментний ряд продукції механічних протиугінних засобів представлений штирьовими та безштирьовими замками КПШ, кермового валу, капоту, комплексними електро-механічними системами захисту, електронними імобілайзерами.
З 1994 року SPV Company Ltd. є генеральним імпортером і дистриб’ютором ізраїльського концерну MUL-T-LOCK Ltd..
З 1999 року SPV Company Ltd. є ексклюзивним дистриб’ютором чеського підприємства CONSTRUCT в Україні.
  
Безпека автомобілівКомпанія SPV Company Ltd. рекомендує встановлювати механічні протиугінні засоби тільки в сертифікованих Центрах монтажу або на офіційних сервісних СТО.
Встановлення механічних засобів захисту автомобіля від угону повинні здійснювати лише кваліфіковані спеціалісти, адже від правильності монтажу залежить надійність та довговічність функціонування протиугінної системи.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору